Hesabım
    Yaz Şarkısı
    1. Sezon
    Puanım :
    Yaz Şarkısı

    Özet

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 9 Temmuz 2023
    60 Fotoğraf | 7 Video
    Berfin Nilsu Aktaş
    Berfin Nilsu Aktaş
    Mustafa Mert Koç
    Mustafa Mert Koç
    Efekan Can
    Efekan Can
    Oya Başar
    Oya Başar
    Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final 0:48
    Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final
    595 gösterim
    Yaz Şarkısı 7.Bölüm Fragmanı 1:03
    Yaz Şarkısı 7.Bölüm Fragmanı
    75 gösterim
    Yaz Şarkısı 6.Bölüm Fragmanı 1:03
    Yaz Şarkısı 6.Bölüm Fragmanı
    75 gösterim
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    • Fotoğraf Yaz Şarkısı
    1. sezon bölümleri
    Yaz Şarkısı 1.Bölüm
    S01E01 - Yaz Şarkısı 1.Bölüm
    Yaz, ünlü şarkıcı Kemal için Kemal’den habersiz büyük bir işe kalkışır. Aslı’nın da akıl vermesiyle bu hamlesi onu Kemal’in gözünde yüceltecek, belki de Kemal’i ona aşık edecektir. Çünkü Kemal’in bugünlerdeki tek hedefi Amerikalı Smile müzik şirketiyle yapılacak ortaklık ve bu ortaklığı dünyaya duyuracak olan düettir. Fakat Yaz’ın bilmediği sırlar bu planın çok fena patlamasına sebep olur.
    Yaz Şarkısı 2.Bölüm
    S01E02 - Yaz Şarkısı 2.Bölüm
    Yaz’ın annesi Emine’ye söylediği Murat’ın evlilik teklifi yalanı istemsiz şekilde öyle büyür ki Yaz da Murat da çaresiz bir şekilde bu yalanı en gerçekçi haliyle sürdürmeye çalışırlar. Yaz’ın bankadan kovuldum geçici olarak bu şirketteyim bahanesini Murat öyle güzel büyütüp Emine’ye satar ki Emine artık karşısında birbirine aşık iki genç olduğundan emindir.
    Yaz Şarkısı 3.Bölüm
    S01E03 - Yaz Şarkısı 3.Bölüm
    Neriman’ın Murat’ın annesi olduğu gerçeği ortaya çıkınca işler iyice karışır. Neriman, ben bu kızı gelin olarak kabul etmiyorum derken; Emine olup biteni anlama derdindedir. Ortamı yumuşatmak için kendince yöntemini devreye sokmasıyla başını derde sokması bir olur. Murat daha şimdiden aşkı ve annesi arasında sıkışıp kalmıştır. O bu durumu çözmeye çalışırken Kemal de boş durmamış, Yaz’ı etkileyecek onu rahatlatacak bir sürpriz planlamıştır.
    Yaz Şarkısı 4.Bölüm
    S01E04 - Yaz Şarkısı 4.Bölüm
    Kemal, Aslı’nın planı sayesinde Yaz’ın gözünden düşmüştür. Yaz kendini kullanılmış, kandırılmış hissederken ona destek olan tek kişi Murat’tır. Kemal’in kendisini Yaz’a anlatma hamlelerinin hiçbiri başarılı olamayınca zor kullanmak durumunda kalır. Onun bu hamlesi Emine’ye de kızının kendisini bırakıp kaçtığını düşündürecek ve ortalık iyice karışacaktır.
    Yaz Şarkısı 5.Bölüm
    S01E05 - Yaz Şarkısı 5.Bölüm
    Yaz ve Kemal’in sahneye çıkması Emine’yi her ne kadar öfkelendirse de Murat’ın hamlesi konser alanında bir rezillik çıkmasına engel olmuştur. Fakat Emine’yi henüz tam anlamıyla tanımayan Murat onun ne kadar ileri gidebileceğinden haberdar değildir. Emine’nin Yaz’ı eve kapatması ve yaptıkları nikahı geçersiz saymasıyla Murat ve Yaz ayrı kalırlar.
    Yaz Şarkısı 6.Bölüm
    S01E06 - Yaz Şarkısı 6.Bölüm
    Emine ve Yaz’ın arası bu defa da Yaz evden kaçtığı için açılır. Fakat Emine artık kızına olan inancını da güvenini de kaybetmiştir. Yaz’ın aklı bir yandan annesinde diğer yandan Sinan meselesindeyken Murat’ın aklıysa sadece Yaz’dadır. Onun moralini düzeltmek için attığı adım ikilinin birbirine daha çok bağlanmasına sebep olsa da Yaz aralarındaki kafa karışıklığını gidermek niyetindedir.
    Yaz Şarkısı 7.Bölüm
    S01E07 - Yaz Şarkısı 7.Bölüm
    Yaz ve Kemal’in çiftlik evi macerası herkesi etkiler. Murat ve Yaz arasındaki evlilik yalanı da herkes tarafından sorgulanmaya başlar. Özellikle Neriman ve Emine’nin bu olayın üzerine gitmesi Yaz’ı zor durumda bırakır. Murat yaşadığı kalp kırıklığıyla Yaz’dan uzaklaşmaya çalışırken Yaz yalanı devam ettirmek için tek başına çabalamaya başlar.
    Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final
    S01E08 - Yaz Şarkısı 8.Bölüm Final
    Aslı ve Kemal'in geçmişteki birlikteliğini saklaması Yaz'ın güvenini sarsar. Yaz'ı en çok üzen şey Murat'ın da bu gerçeği bilip kendisinden gizlemesi olur. Kemal özür dilemenin yollarını ararken Murat her şeyden vazgeçip tüm gerçeği annesiyle paylaşır. Yaz'a da doğru olanın bu olduğunu artık oyun oynamak istemediğini söyler. Bu konuşma sırasından Yaz'a olan aşkını itiraf etmesiyse her şeyi değiştirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top