Dizi polisiye gibi durmasına karşın, gerçek hayata uyum sağlayamamış. Dizi de birçok senaryo hatası, cevapsız kalan birçok husus mevcut. Yalnızca sonu kusursuz güzellikle biten pembe dizi kıvamında olmuş. Vakit kaybı. ANCAK OYUNCULUKLAR GÜZEL.
Çok çok iyiydi. Sürükleyici tam bir Türk dizisi olmuş En hoşuma giden içinde hiç açık saçık sahne olmaması. Tertemiz adı gibi saf Asaf'ın günümüz dünyasına ayak uydurma zorunda bırakılmasını konu alıyor. Hangimiz Asaf değiliz ki..
İşi ehline verince nasılda kaliteli içerikler çıkıyor. Netflix e yakışır bir yapım olmuş. Başrol oyuncusunun dizi içerisinde olgunlaşıp karakter değiştirmesi kusursuz işlenmiş. Sadece Türk izleyiciye değil, polisiye seven tüm ülkelerdeki Netflix izleyicisinin ilgisini çekecek bir global yapım olmuş. Yakında dizi ekibinin farklı ülkelerde hayran buluşmalarına katılacağına eminim.
Diziyi an itibari ile bitirdim ve sonuç olarak pişman değilim.Yorumlarda ya tamamen gömmüşler ve ya tam tersi ise inanılmaz övmüşler.Kesin bildiğim bişey var ise bu dizi bunların tamamıyla ortalaması. Öncelikle sürükleyici ve ters köşelerinin güzel olduğunu, oyunculukların ise yeterli olduğunu söyleyebilirim.Fakat potansiyelinin altında kaldığı da bariz. Senaryoda kopukluklar mevcut,hikayede eksik ve mantığa uyuşmayan durumlar var.Bazen hikaye çok hızlı akıyor.Daha uzun bir dizi olmalıydı ve geniş zamana yayılmalıydı diyorsunuz.Boşluklar tamamlanmadan tam tatmin edici sonuç veremiyor ne yazık ki.Cihangir bey mağdur,ajite durumunu iyi oynuyor fakat tam tersi güçlü olduğunu hissettiğimiz anlarda ki performansı oldukça kötü.Replikler ise dram kategorisi için oldukça klişe,vasat. Yinede sizleri kendine çeken yapısı, oluşturduğu merak duygusu ve bazı olayların ilgi çekici yapısı olduğunu söyleyebilirim.Entrikalar ise dizide en beğendiğim durum oldu.Dizi vakit kaybı olmadığı gibi, "ne izledim ben böyle" dedirtmeyecek.Emekleri için teşekkürler.
Ya çok güzel diziydi bir çırpıda izledim 殺殺殺殺殺 iyi kalbli bir baba oluşu, utangaç oluşu ama cesurda oluşuna bayıldım konuda çok akıcıydı çok beğendim Cihangir Ceyhan’da çok yakışmış
Bi kaç yorumda insanlarım olumlu yorum yapmasına çok şaşırdım . Bir dizi için eleştiri yazmaktan erinsemde bu dizi için yazmak istedim , hatta hayatımda ilk defa yaptığımı söyleyerek başlamak istiyorum . Bir dizi senaryosu bu kadar kopuk , bu kadar boşluk içerebilir . Olaylar birbirleriyle bağlanmaya çalışılsada becerememişler . Başröl ve bazı oyuncuların oyunculuklarına laf yok fakat konu anlamsız . Neyi nereye koyacağını anlamıyorsun . Örnek verecek olursam ; üyelerin kazancı , ne için bu işin yapıldığı bile net anlatılmamış dizide . İnsanları öldürme amaçları belli değil , başröl bir kahraman olacak edasıyla devam ederken çok eksik bir rol üstlenmiş . İyi bir babayı canlandırırken başröle gereken önem verilmemiş gibi . Tozpembe fikirlerle oluşturulan bir çetenin ne yapmaya çalıştığını bile anlamıyorsunuz . İzlerken sürekli bi ileri bi geri sarıyor sanki ve hatta sizde anlamadığınızı düşünüp ileri geri çelişkisine düşüyorsunuz . Toplantıda bulunan insanlar üye ise onlarda çeteye nasıl destek veriyorlar belli değil , çocuk neden kaçırıldı anlamsız kalıyor . 10 üzerinden 1 verilmeyecek bir dizi vakit kaybetmeyin . Beğendim diyen arkadaşlar sizleride anlamakta güçlük çekiyorum.
Tamamiyle vakit kaybı. Türk yapımcılar hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Senaryo adeta kusmuk kokuyor. Dizide kendimi bağlayan hiç bir nokta olamadı ve zor bitirebildim. Beni en çok bağlayan şey çiçek gibi Megane araçtı ve en çok üzüldüm. Bu şirketin adını her duyduğumda tilt oldum. Gereksiz flasbacklerle bana hikayeyi anlatmaya uğraşılırken kendimi salak yerine konulduğunu hissettim. Kötü karakterlerin iğrenç ve kasıntı yüz ifadeleri beni irite etti. Daha çok şey var ama yazmaya bile cüret edemiyorum. Bence vakit ayırmayın derim.
Tek solukta izledim. Dayanamazdım öbür türlüsüne. Konu çok içine alıyor insanı. Bölümler akıyor. Akıl dolu ters köşeleriyle, muazzam bir serüven. Şiddetle tavsiye..
Senaryo kesinlikle vasatın altında. Karmakarışık ve bağlantı kurulamayan bir dizi. Bir pazar günümü şimdiki bölüm dizi kopar diye diye berbat ettiğim bir dizi.
Bence gayet ortalaman üstü diyebilirim oyunculuğu ben beğendim şahsen ama bence en büyük eksikliği 6 bölüm de çok şey yapmaya çalışması zaten ilk iki bölüm giriş yani nasil 4 bölümde koskocaman bir şirketi batırabilir taksici bu yüzden baya saçma sahneler çıkmış müsait olduğunda izlenebilir dizi olmuş umarım netflix bikini kız göstermek yerine böyle şeyler çekmeye çalışsın
An itibariyle filmi bitirdim. Açıkçası hiç bir şey anlamadım. Film ya çok zekice düşünülmüş ya da çok saçmalamışlar. Murat sonerin yorumunu bekliyorum. Ona göre 2. Defa izlicem.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.