Hesabım
    Yalı Çapkını
    3. Sezon
    Yalı Çapkını

    Özet

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2024
    47 Fotoğraf | 7 Video
    Yalı Çapkını 79.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:50
    Yalı Çapkını 79.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    4 gösterim
    Yalı Çapkını 78.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:17
    Yalı Çapkını 78.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yalı Çapkını 77.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:21
    Yalı Çapkını 77.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    3. sezon bölümleri
    Yalı Çapkını 74.Bölüm
    S03E01 - Yalı Çapkını 74.Bölüm
    Yaşanan zor günler Seyran ve Ferit'i hayatın farklı yerlerine savurur. Sinan sayesinde daha mutlu olduğunu hisseden Seyran, herkesi şaşırtacak bir adım atarak ona evlilik teklif eder. Suna, kardeşine bu kararın büyüklüğünü anlatmaya çalışsa da Seyran kararından emindir. Ferit ise hayatına Diyar'ın girmesiyle geçmişinden biraz olsun uzaklaşmıştır.
    Yalı Çapkını 75.Bölüm
    S03E02 - Yalı Çapkını 75.Bölüm
    Büyük bir sırrın açığa çıkmasını engellemeye çalışan Suna, tehlikeli bir çabaya girişir. Çizimleriyle Korhanlara hayat veren Ferit, Seyran ile ilgili son yaşananların ardından kendini büyük bir yıkımın kıyısında bulur. Bu gelişme Korhanları zor duruma sokarken, yardım eli hiç beklenmedik birinden gelir.
    Yalı Çapkını 76.Bölüm
    S03E03 - Yalı Çapkını 76.Bölüm
    Oğlunun Seyran ile evliliğine hiç sıcak bakmayan Ayla, onları ayırmak için planlar yapmaya başlar. Ferit, çizimleri çok beğenilen Seyran'ı birlikte çalışmaya ikna etmek için yoğun bir çaba gösterir. Ancak Seyran, Sinan ile ilişkisinden dolayı bu teklifi sıcak karşılamaz. Büyük bir sırrın peşine düşen Kazım, hedefine adım adım daha da yaklaşır.
    Yalı Çapkını 77.Bölüm
    S03E04 - Yalı Çapkını 77.Bölüm
    Sinan’ın yalanını yakalayan Seyran’ın işi kabul etmesi, Ferit için büyük bir sürpriz olur. Dedesinin evlilik baskısına maruz kalan Diyar, Ferit’in bu konudaki tutumunu öğrenmeye çabalarken, ikili ilişkileri konusunda bir yol ayrımına gelir. Suna’nın ne sakladığını öğrenmeye çalışan Kazım ise herkesin hayatını değiştirecek şaşırtıcı bir gerçeğin kıyısındadır.
    Yalı Çapkını 78.Bölüm
    S03E05 - Yalı Çapkını 78.Bölüm
    Seyran ve Ferit’in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini iyice yokuşa sürerken aynı zamanda onları büyük kararlar vermeye iter. Diyar, Ferit’ten Seyran ile kendisi arasında nihai bir seçim yapmasını beklerken Sinan ise Seyran’dan evliliklerini gerçek kılacak o adımı atmasını istemektedir. Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair fırtınalı bir yüzleşme yaşar.
    Yalı Çapkını 79.Bölüm
    S03E06 - Yalı Çapkını 79.Bölüm
    Seyran’ın geçmiş duygularından kopamaması yüzünden Sinan ile olan ilişkisi yokuş aşağı giderken, Ferit ise Diyar ile olan geleceğini kurmanın hazırlıkları içindedir. Orhan, kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulurken, Abidin ise Korhanlardan intikamını almak üzere gözünü karartmıştır. Bu durum, Suna ve Seyran arasındaki ipleri gererken, Esme aldığı haberle şok olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top