Dizi ilk kez başlarken çok hevesliydim izlemeye Kurtlar vadisi Çakır rolunden beri Oktay Kaynarcayı severim, EDHO yıda aynı şevkle izledim ama bu dizi 2.sezonda biraz amacından saptı senarist ilhamını kaybetti sanırım her hafta saçma bir komedi izlemeye başladık. Böyle devam ederse izlemeyi bırakacağım.
Çok güzel bir dizi hem aksiyon hem dram hem komedinin birşlestiği bir dizi hem yönetmene hem ekipe özelliklede Oktay kaynarcaya çok teşekkür ediyorum saygılar
Hakikatten iyice saçmaladınız. Bu kadar kötü seneryoyu en son Haluk Bilginer in oynadığı Baba dizisinde görmüştüm. Bu dizinin sonu da aynı olacaktır. Eşkiya dünyanın hatrina seyretmek istiyorum ama olmuyor.. Görünen o ki İlyas da kurtaramayacak diziyi...
Merhaba. Böyle arapsaçı bir konu görülmedi. Eşkıya ile aynı. Biraz gerçekçi ve halkın içinden olmayı deneyin. Gittikçe iyce salpa sarıyor. Bir türlü çıkamıyorlar içinden. Yazık çok yazık. Bu emeğe ve maddiyata.
Bu zamana kadar izledim ama yok,bu ne yaa,ne kadar sacmalamaya basladiniz..Böyle.senaryo mu olur.. Eskiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin eline su bile dökemez..
Malesef senaryoyu kim yazıyorsa iyice saçmalamaya başladı. Diziden soğudum artık tskıp etmıyorum. Senarist çizgi film ve yeşil çam filmleri izlemeyi bırakıp biraz Avrupa filmleri izlesin
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.