Hesabım
    Duy Beni
    1. Sezon
    Puanım :
    Duy Beni

    Özet

    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 7 Temmuz 2022
    167 Fotoğraf | 20 Video
    Berk Hakman
    Berk Hakman
    Rabia Soytürk
    Rabia Soytürk
    Caner Topçu
    Caner Topçu
    Helin Kandemir
    Helin Kandemir
    Duy Beni 20.Bölüm Fragmanı 0:54
    Duy Beni 20.Bölüm Fragmanı
    113 gösterim
    Duy Beni 19.Bölüm Fragmanı 0:55
    Duy Beni 19.Bölüm Fragmanı
    158 gösterim
    Duy Beni 18.Bölüm Fragmanı 0:54
    Duy Beni 18.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    • Fotoğraf Duy Beni
    1. sezon bölümleri
    Duy Beni 1.Bölüm
    S01E01 - Duy Beni 1.Bölüm
    İstanbul’un orta halli mahallerinden birinde sıradan bir hayat yaşayan lise öğrencisi Ekim’in hayatı, gözünün önünde gerçekleşen trajik bir trafik kazasıyla alt üst olur. Ekim’in kazaya dair hatırladığı tek şey şoförün yüzündeki maske ve yerde kanlar içinde yatan arkadaşı Leyla’dır. Leyla’ya çarpıp kaçan araba, mahalleye de çok yakın bir kampüsü olan Gerçek Koleji’nde saklandığını öğrenen mahalleli isyan çıkarır. Araba bu zengin ve ayrıcalıklı ailelerin çocuklarının okuduğu okulda adeta sırra kadem basar.
    Duy Beni 2.Bölüm
    S01E02 - Duy Beni 2.Bölüm
    Duy Beni 3.Bölüm
    S01E03 - Duy Beni 3.Bölüm
    Ekim'in görüntülerini Melisa elinde tutarken bu görüntülere sürpriz bir isim ulaşır. Okuldaki tüm dengeleri bozan bu hadise dengeleri bir kez daha alt üst edecektir. Olan biteni izleyen Kanat'la Ekim'in arasında neler olduğunu merak eden biri daha vardır o da Aziz'dir..
    Duy Beni 4.Bölüm
    S01E04 - Duy Beni 4.Bölüm
    Leyla’yı ziyarete gelen sürpriz ziyaretçi onu tekrar okula döndürecek ilk adımları da atmasına sebep olur. Ekim ise karmakarışık duygular içindedir. Ne kadar istemese de Kanat’a çekilmeye başlamıştır.Yine de amacından sapmaz. Herkesin maskesini düşürecek bir oyun oynamaya karar verir. Fakat hiç beklenmedik bir şeyle kendi oyununda yenilir.
    Duy Beni 5.Bölüm
    S01E05 - Duy Beni 5.Bölüm
    Fotoğrafın herkesin önünde yayınlanması, Melisa’yı Ekim’e karşı iyice doldurur.Ozan’ın Bekir’den aldığı bir bilgiyle Ekim’in yumuşak karnını keşfederler.Onu hiç beklemedikleri bir yerden vurmak için plan yaparlar. Ekim, zorbaların yanında hiç beklemediği birini görür.
    Duy Beni 6.Bölüm
    S01E06 - Duy Beni 6.Bölüm
    Okuldaki zorbalığın tekrar hedefi olan Emine, herkesi dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.Sırlar teker teker ortaya çıkarken Kanat’ların evinde başka bir trajedi yaşanır.Bahar hoca herkesi istemeden olsa bir gerçekle yüzleştirecektir.Selim hoca ise kendi geçmişinin acısıyla öğrencilerini korumak için bu kez farklı bir yol dener.
    Duy Beni 7.Bölüm
    S01E07 - Duy Beni 7.Bölüm
    Kanat trafik kazası geçirir ve Kanat’ın ölümden dönmesiyle derinden sarsılan biri daha vardır. Suna, ailesini korumak için radikal ve tehlikeli bir karar alır. Polis kaza olayıyla ilgili çok önemli bir gelişme kaydeder. Melisa ve Ozan, Halil’in kaza günü çektiği videoyu öğrenirler. Videoyu Halil’in elinden alabilmek için bir plan yaparlar. Melisa ve Ozan, Halil’le uğraşırken çok daha büyük bir oyun kuran biri vardır. Fikret, kurduğu oyunla kaza meselesini tamamen kapatacak ve kendi hayatını garantiye alacaktır
    Duy Beni 8.Bölüm
    S01E08 - Duy Beni 8.Bölüm
    Kanat’ın polisler tarafından götürülmesinden sonra öğrenciler ikiye ayrılır.Ekim, Bekir ve Ayşe’ye yapılan zorbalıkların boyutu artar. Fakat bu sefer Bekir de sessiz kalmayacaktır.
    Duy Beni 9.Bölüm
    S01E09 - Duy Beni 9.Bölüm
    Duy Beni 10.Bölüm
    S01E10 - Duy Beni 10.Bölüm
    Okuldaki herkese yürüyebildiğini ilan eden Leyla’nın en mutlu günü kabusa dönmüş, Ekim’le arasındaki mesafe uçuruma dönüşmüştür. Bu durum Ekim’in içini acıtsa da asıl hedefi için sessiz kalmaya mecburdur. Ekim, edindiği önemli bir bilgiyi büyük planını gerçekleştirmek için kullanırken; en büyük darbeyi, uğruna kendini feda ettiği dostundan alacaktır.
    Duy Beni 11.Bölüm
    S01E11 - Duy Beni 11.Bölüm
    Ekim, Gerçek Koleji’ndeki ve hayatındaki yolculuğu sorgularken Kanat, Melisa ve Ozan tekrar bir araya gelmiştir. Kanat, Ekim’e daha önce hiç göstermediği karanlık yüzünü göstermeye, onun canını yakmaya kararlıdır.
    Duy Beni 12.Bölüm
    S01E12 - Duy Beni 12.Bölüm
    Kanat’ın dinmek bilmeyen öfkesi Ekim’in hayatını kabusa çevirirken, okula yeni biri gelir. Bu kişi, gençlerin arasına bir maske ile sızacak ve Kanat’ın Ekim’e olan duygularını yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.
    Duy Beni 13.Bölüm
    S01E13 - Duy Beni 13.Bölüm
    Ateş! Sırlarıyla beraber okula gelmiş ve birçok kişinin de hayatını şimdiden değiştirmiştir. Özellikle Ekim’le yakınlaşması Kanat ile onu karşı karşıya getirir. Kanat, ilk kez hissettiği kıskançlık duygusu içindeyken, kendisine kurulan büyük oyundan habersizdir.
    Duy Beni 14.Bölüm
    S01E14 - Duy Beni 14.Bölüm
    Sır saklayan sadece Derviş değildir. Ece, kendisini köşeye sıkıştıran Melisa’ya rağmen konuşmaktan kaçınır. Ekim’in kulak misafiri olduğu bu konuşma, Kanat’la Ozan’ı karşı karşıya getirecektir. Ateş ise kurduğu intikam oyununa hız kesmeden devam eder. Bu kez hedefinde Kanat da vardır. Bu durumu öğrenen Ekim, Kanat’ı korumak için hiç beklenmedik bir şey yapar.
    Duy Beni 15.Bölüm
    S01E15 - Duy Beni 15.Bölüm
    Okuldaki öğrencilerin telefonlarına “Beyaz fil”den ifşa mesajları düşmeye başlar. Önce Hasan ve Ozan ifşa edilir. Daha sonra sıra Kanat ve Melisa’ya gelecektir. Bu sırada Leyla ortadan kaybolur. Suna evden kaçar ve Derviş’in evine sığınır. Evde korkunç bir şey görür. Acaba tüm bu olaylar bağlantılı mıdır?
    Duy Beni 16.Bölüm
    S01E16 - Duy Beni 16.Bölüm
    Derviş, Neşe’yle yemeğe çıkar ve ona hayallerinden bahseder. Öte yandan, çiftlik evinde gizlice yangın çıkarmak amacıyla hazırlık yapmaktadır. Bu yangının Leyla’yla bir ilgisi olduğu düşünülür.
    Duy Beni 17.Bölüm
    S01E17 - Duy Beni 17.Bölüm
    Leyla ve Suna mutlu bir şekilde evlerine dönerken Ekim’in doğum günü de gençler için bir nefes olur. Ama gelişmeler herkes için olumlu değildir. Rıza firari bir hayata başlar, Ozan Ateş hakkında dengeleri değiştirecek bilgilere ulaşır, sürpriz bir ismin de korkunç bir tuzağa düştüğü ortaya çıkar.
    Duy Beni 18.Bölüm
    S01E18 - Duy Beni 18.Bölüm
    Emine intikam ateşiyle okula döner. Hedefinde Ozan ve Melisa vardır. Melisa ise daha büyük bir düşmanla baş etmeye çalışmaktadır. Hastalığı ciddileşir ve onu tehlikeli oyunlara sürükler.
    Duy Beni 19.Bölüm
    S01E19 - Duy Beni 19.Bölüm
    Okulun Güvenlik görevlisi Mevlüt, Ekim’in dolabına koyduğu kupayı kendi alarak Ekim’i kurtarmış gibi bir algı yaratır. Ekim ona müteşekkirdir ve birlikte hayvan barınağına giderler. Kanat, Ekim’i kıskanır ve peşlerinden gider.
    Duy Beni 20.Bölüm Final
    S01E20 - Duy Beni 20.Bölüm Final
    Okulda oynanacak tiyatro oyununda Melisa rolünü Ekim’e kaptırır. Ayşe de son derece pahalı olan kostümünü alamadığı için üzgündür. Babası Sedat, bu kostümü ne yapıp edip almaya çalışırken kendisini zor durumların içine atar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top