oyunculuklar bence kötü, acayip fake duruyor, ilk bölümü zar zor bitirdim, erkek kadın eşittir, hadiste bile geçiyor "Cennet annelerin ayakları altındadır." diye okey abi kadınlara saygımız sonsuz, saygısı olmayan eşit davranmayan insanlar zaten insan değil, ama bu kadar çok kadın da kadın diye de diziden sıkmamalısınız insanı. 3. puanı da dizide emeği geçen arkadaşlar için verdim yoksa 1 puanı anca hak ediyor.
Mantık hatalarıyla dolu izlediğim en iyi türk yapımı diyenler daha önce düzgün dizi izlememişler gerçek bir polise izletseniz mantık hatalarını görüp celallenir ama konusu falan güzel
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.