Hesabım
    Adı Sevgi
    1. Sezon
    Puanım :
    Adı Sevgi

    Özet

    Kasabaya giden genç bir öğretmen, hem öğrencilerin hem de ailelerin hayatına dokunuyor.

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 14 Mart 2022
    89 Fotoğraf | 11 Video
    Yunus Emre Yıldırımer
    Yunus Emre Yıldırımer
    Gizem Güneş
    Gizem Güneş
    Nihan Büyükağaç
    Nihan Büyükağaç
    Mehtap Bayri
    Mehtap Bayri
    Adı Sevgi 11.Bölüm Fragmanı 1:03
    Adı Sevgi 11.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Adı Sevgi 10.Bölüm Fragmanı 1:03
    Adı Sevgi 10.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Adı Sevgi 9.Bölüm Fragmanı 1:05
    Adı Sevgi 9.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    • Fotoğraf Adı Sevgi
    1. sezon bölümleri
    Adı Sevgi 1.Bölüm
    S01E01 - Adı Sevgi 1.Bölüm
    Elif öğretmen idealist düşünceler içinde Sarpça'ya gelir. Okulda son derece başarılı bir kız olan Zeynep; kınasından kaçmış en sevdiği yere okuluna gelmiştir. Elif, Zeynep'i umutsuzluğun kıyısından alırken, Zeynep'in bölgenin en güçlü ve varlıklı ailesi olan Baykara ailesinin tek oğlu Volkan'la evlenmek zorunda bırakıldığını öğrenir.
    Adı Sevgi 2.Bölüm
    S01E02 - Adı Sevgi 2.Bölüm
    Zeynep'in çığlığı, düğünün üstüne kâbus gibi çökmüştür. Elif bir an önce Zeynep'e ulaşarak bu zoraki evliliği bitirmek ister. Ancak Zeynep; Volkan'dan kurtulmakla, Volkan'ı bıçaklayan kardeşi Mehmet'i Baykaralardan korumak arasında büyük bir tereddüt yaşar.
    Adı Sevgi 3.Bölüm
    S01E03 - Adı Sevgi 3.Bölüm
    Elif'in tayini, Zeynep için büyük bir yıkım olur. Elif itiraz hakkını kullanarak Sarpça'da kalma mücadelesine devam ederken, öğrencileri de ondan habersiz hummalı bir çalışma içine girerler.
    Adı Sevgi 4.Bölüm
    S01E04 - Adı Sevgi 4.Bölüm
    Zeynep'i kaçıran Volkan beklemediği bir şekilde Emir'in eline geçmiştir. Elif, Zeynep'in güvenliğini sağladıktan sonra onun yaralarını sarmaya çalışırken, Emir ise Volkan'ın yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Ancak Zeynep'in kurtuluşu için attıkları adımlar sonrası ikili arasında çatışmalar yaşanır.
    Adı Sevgi 5.Bölüm
    S01E05 - Adı Sevgi 5.Bölüm
    Zeynep'in özgürlüğü, Emir'in Ekrem'e vereceği cevaba bağlıdır. Ekrem; Volkan ve Zeynep'i ayırmak için kolları sıvarken, Emir'in ağabeyiyle bir araya gelişi Elif'in ona karşı güvenini sarsar. Emir'in ise Elif ve Levent'in birlikte attığı adımlara karşı haklı bir şüphesi vardır.
    Adı Sevgi 6.Bölüm
    S01E06 - Adı Sevgi 6.Bölüm
    Zeynep'in yarışmaya katıldığını Macide'ye Özlem'in söylediğini fark eden Levent, bu hatayı affetmez. Levent'in nişanı atması, Özlem'i Elif'e dair büyük bir kıskançlık krizine sokar.
    Adı Sevgi 7.Bölüm
    S01E07 - Adı Sevgi 7.Bölüm
    Zahit'in geçirdiği kaza ve Elif'in ortadan kaybolması; Emir'i çileden çıkarır. Emir saldırılardan dolayı Ekrem'i suçlarken Volkan ve Macide, Elif'in yokluğunda Zeynep'e karşı gittikçe acımasızlaşırlar.
    Adı Sevgi 8.Bölüm
    S01E08 - Adı Sevgi 8.Bölüm
    Volkan, Zeynep'i geri alabilmek için Sarpça'yı ateşe vermeye yemin etmiştir. Ekrem ve Macide kendi yarattıkları canavarı engellemeye çalışsa da Volkan'ın hedefindeki Esma ve Gülendam kabus dolu anlar yaşarlar. Emir'in soracağı hesap Volkan ve ailesi için acı olur.
    Adı Sevgi 9.Bölüm
    S01E09 - Adı Sevgi 9.Bölüm
    Elif ve Emir, nehrin kenarında karşılaştıkları tabloyla büyük bir acı yaşarlar. Volkan ise, Mehmet'in ölümüyle herkesin onun peşine düşeceğini düşünerek Zeynep'le birlikte Sarpça'dan ayrılmak ister. Ancak gelen haber, planlarında değişiklik olmasına neden olur.
    Adı Sevgi 10.Bölüm
    S01E10 - Adı Sevgi 10.Bölüm
    Emir ve Elif, Volkan'ın Zeynep'le kaçmasını engellemek için onların peşine düşer. Ancak Volkan'ın hedefinde bu kez Emir vardır. Emir'i vuran Volkan, bir an önce yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalanır. Emir'in verdiği yaşam savaşı, Elif'i derinden etkiler.
    Adı Sevgi 11.Bölüm Final
    S01E11 - Adı Sevgi 11.Bölüm Final
    Elif ve Belkıs'a Macide'nin hazırladığı tuzak, Emir'in gelecekle ilgili kararlarını belirginleştirir. Emir, Elif'e evlenme teklif etmeyi düşünürken evde büyük bir kriz patlak verir. Doğukan'la görüşülmesine izin verilmeyen Esma, evi terk edip Elif'e sığınır. Volkan ve Macide ise Ekrem'in "isimsiz" oğlunun kim olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top