Hesabım
    Yalnız Kurt
    2. Sezon
    Puanım :
    Yalnız Kurt

    Özet

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 14 Ekim 2022
    84 Fotoğraf | 13 Video
    Yalnız Kurt 32.Bölüm Fragmanı 0:50
    Yalnız Kurt 32.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Yalnız Kurt 32.Bölüm Fragmanı 0:50
    Yalnız Kurt 32.Bölüm Fragmanı
    Yalnız Kurt 31.Bölüm Fragmanı 0:50
    Yalnız Kurt 31.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    2. sezon bölümleri
    Yalnız Kurt 21.Bölüm
    S02E01 - Yalnız Kurt 21.Bölüm
    Suriye'de gerçekleştirdiği bu operasyon ile Golyat'ın İstanbul konsülünün oklarını üzerine çeker. Halit ise yeğeninin gerçekleştirdiği bu operasyon ile ilgili konsüle hesap vermek durumunda kalır.
    Yalnız Kurt 22.Bölüm
    S02E02 - Yalnız Kurt 22.Bölüm
    Konsül üyeleri özel bir uçağa binerek 24 saatlerini havada geçireceklerdir. İlk gündemleri Altay Kurdoğlu'dur. Abraham Müller, Konsül'e dair çok önemli bilgilere sahip uluslararası bir elemandır. Öncelikle Altay'ın bu bilgilere ulaşması engellenmelidir.
    Yalnız Kurt 23.Bölüm
    S02E03 - Yalnız Kurt 23.Bölüm
    Doğan ayağına gelen adamlardan aldığı ismin peşine düşerek teröre aktarılan kirli paranın izini sürmeye ve Yumurtacı denilen adamın kapısına dayanıp bu kirli düzene çökmeye kararlıdır. Yapacağı baskınla kesin sonuç almak istemektedir.
    Yalnız Kurt 24.Bölüm
    S02E04 - Yalnız Kurt 24.Bölüm
    Raşit'in Abraham Müller'den kalan paraları ele geçirmeye çalışması, Halit'in başına buyruk davranışları Harun Karacabey'i bir yol ayrımına getirmiştir. Altay füzelerin yerine artık ulaşamayacaklarını düşünmektedir. Bu noktada devreye Viking girer.
    Yalnız Kurt 25.Bölüm
    S02E05 - Yalnız Kurt 25.Bölüm
    Doğan ve Yıldırım Timi de ayrı kollardan Altay'ı bu kumpastan kurtarmak için harekete geçeceklerdir. Halit'in kumpasıyla devlet nezdinde zor duruma düşen Altay vakit kaybetmeden teröristlerin isimlerini öğrenmek zorundadır.
    Yalnız Kurt 26.Bölüm
    S02E06 - Yalnız Kurt 26.Bölüm
    Altay, Halit'in dezenformasyon planı sonucunda güvenlik kuvvetlerine teslim olmuş ve gözaltına alınmıştır. Halit, Altay'a en zayıf anında ulaşır ve elini uzatır. Yanına katılmasını ister. Devleti Altay'a sahip çıkamamıştır ama amcası her zaman yanındadır.
    Yalnız Kurt 27.Bölüm
    S02E07 - Yalnız Kurt 27.Bölüm
    Haruncan Türk-Yunan savaşını başlatmak için planladığı operasyonda sona gelir. Halit Yıldırım da Haruncan'ın peşine düşen Altay'ı durdurmak için Meryem'i kaçırmıştır. Altay, geri dönüp Meryem'i kurtarmak ve savaşa engel olmak için yola devam etmek arasında bir ayrımda kalır. Meryem ise tüm cesaretiyle Altay'ın Haruncan'a engel olmasını istemektedir.
    Yalnız Kurt 28.Bölüm
    S02E08 - Yalnız Kurt 28.Bölüm
    Türkiye-Yunanistan Savaş çıkarmak için bütün imkanlarını kullanan Harun Karacabey, bu emelinde başarısız olunca Altay ve Yıldırım timine her türlü karşılığın verilmesi emrini verir.
    Yalnız Kurt 29.Bölüm
    S02E09 - Yalnız Kurt 29.Bölüm
    Davut'un söylediklerinden sonra iyice kafası karışan Altay, görevi ve aşkı arasında kalır. Barış'ı ise belki yeni bir aşka yelken açtırmaya sebep olacak bir sürpriz beklemektedir.
    Yalnız Kurt 30.Bölüm
    S02E10 - Yalnız Kurt 30.Bölüm
    Altay ve Meryem, Can'ın elinde tutsaktır. Can, Meryem'e teklifini yapar. Ya Can ile birlikte olacak ya da Altay'ın ölümüne şahitlik edecektir. Meryem şok içinde ne yapacağını bilememektedir. Altay ile Meryem ölüm ile burun burunayken Can'ın Halit ile konsül üzerine planları da işlemektedir.
    Yalnız Kurt 31.Bölüm
    S02E11 - Yalnız Kurt 31.Bölüm
    Doğan kurulan tuzakla elinden alınan Merkez Bankası baş yazılımcısını kurtarmak için harekete geçer. Ahmet Hemşinli'nin Red Embers'a yaptığı baskından eli boş dönmesinin ardından herkes tekrar Altay'ı bulmak için harekete geçer. Doğan'ın Altay'ı kurtarmak için bir planı vardır. Doğan, Halit Yıldırım'a gider.
    Yalnız Kurt 32.Bölüm Final
    S02E12 - Yalnız Kurt 32.Bölüm Final
    Ayrık fikirler ve derin sorgulamalar artık açıktan yapılmaktadır. Bunu gören Halit son gücünü toplayıp öldürücü hamleyi yapmanın peşindedir. İlk hedef bellidir. Bölgede her yerde bulunan Türk istihbaratçıların listesi… Ve tabii ki bu listenin güvenliğinden sorumlu Tekin Giritli, namı diğer Viking.

    Hayran tepkileri

    Back to Top