Hesabım
    Çoban Yıldızı
    1. Sezon
    Çoban Yıldızı

    Özet

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    97 Fotoğraf | 17 Video
    Şükrü Özyıldız
    Şükrü Özyıldız
    Selin Şekerci
    Selin Şekerci
    Menderes Samancılar
    Menderes Samancılar
    Selim Bayraktar
    Selim Bayraktar
    Çoban Yıldızı 17.Bölüm Fragmanı 0:46
    Çoban Yıldızı 17.Bölüm Fragmanı
    195 gösterim
    Çoban Yıldızı 16.Bölüm Fragmanı 0:46
    Çoban Yıldızı 16.Bölüm Fragmanı
    78 gösterim
    Çoban Yıldızı 15.Bölüm Fragmanı 0:47
    Çoban Yıldızı 15.Bölüm Fragmanı
    100 gösterim
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    • Fotoğraf Çoban Yıldızı
    1. sezon bölümleri
    Çoban Yıldızı 1.Bölüm
    S01E01 - Çoban Yıldızı 1.Bölüm
    Kapadokya’nın zengin ve güçlü adamlarından, ileri yaştaki Fikret Karakaya, genç güzel Zühre ile evlenmek ister. Zühre, düğün için Niğde’den konağa getirilir. Mertliği ile tanınan taş ustası Seyit’in yolu Zühre’yle bu süreçte kesişir. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak durmaları gerekse de, Seyit ile Zühre arasında, tutkulu, büyüleyici bir aşk başlar.
    Çoban Yıldızı 2.Bölüm
    S01E02 - Çoban Yıldızı 2.Bölüm
    Konaktan kaçmayı başaran fakat gidecek yeri olmayan Zühre, Seyit’in taş atölyesine sığınır. Seyit’in yanında kendini güvende hissetse de orada kalmasının Seyit’e yıkım getireceğini bildiğinden gitmek ister. Seyit ve Zühre için kaçmak tek yoldur. Bu kaçışta önlerine asla vazgeçemeyecekleri ve geride bırakamayacakları bir engel çıkar.
    Çoban Yıldızı 3.Bölüm
    S01E03 - Çoban Yıldızı 3.Bölüm
    Zühre alevlerin arasından Seyit’in sayesinde kurtulur. Seyit ve ailesi ellerindeki her şeyi kaybetmiş, üstelik Karakaya’ları da düşman edinmişlerdir. Kaçıp saklanmaktan başka çareleri yoktur. Zühre olanlardan kendini sorumlu tutar. Seyit’e ve ailesine daha fazla zarar gelmesin diye onlardan kaçar. Ancak Seyit, Zühre’yi de alıp uzaklara gitmek niyetindedir.
    Çoban Yıldızı 4.Bölüm
    S01E04 - Çoban Yıldızı 4.Bölüm
    Seyit ve ailesi İstanbul yolunda Zekkar’ın tuzağına düşerler. Silahlar çekilir. Zekkar, Seyit ve ailesine büyük acılar yaşatır. Zekkar’dan sonra Fikret de İstanbul’a gelir. Seyit ve ailesini İstanbul’da zor bir hayat beklemektedir.
    Çoban Yıldızı 5.Bölüm
    S01E05 - Çoban Yıldızı 5.Bölüm
    Seyit, tehlikenin yakınında olduğundan habersiz ailesini ve Zühre’yi korumak için elinden geleni yapmaktadır. Sırma’nın ortaya çıkışı konakta dengeleri bir kere daha değiştirecektir. Babalar ve oğullar arasında tamiri mümkün olmayan yaralar doğurur.
    Çoban Yıldızı 6.Bölüm
    S01E06 - Çoban Yıldızı 6.Bölüm
    Sırma ve Zekkar arasındaki savaş her geçen gün kötüye gitmektedir. Zekkar, bu savaşın içine Ali’yi de sokacaktır. Seyit ve Zühre başlarındaki tehlikelere inat, birbirlerine destek olmaya devam ederler.
    Çoban Yıldızı 7.Bölüm
    S01E07 - Çoban Yıldızı 7.Bölüm
    Zühre için kendini ateşe atan Seyit, Fikret’in daha da öfkelenmesine neden olur. Sonuçlarını düşünmeden hareket eden Rüveyda ise sanki yer yarılıp içine girmiştir. Ailesinden saklanan genç kız onların başının çok daha büyük belalara girmesine neden olur. Zekkar ve Fikret birbirlerinden habersiz intikam planlarını devreye sokar.
    Çoban Yıldızı 8.Bölüm
    S01E08 - Çoban Yıldızı 8.Bölüm
    Babasının tuzağına düşen Seyit artık Zekkar’ın elindedir. Her şeye rağmen Seyit savaşmayı bırakmaz. Cevahir, bir kere daha İbrahim’e inanarak hayal kırıklığına uğramıştır. Seyit’in başına gelenlerden haberi olmayan Zühre ona ulaşmaya çalışır.
    Çoban Yıldızı 9.Bölüm
    S01E09 - Çoban Yıldızı 9.Bölüm
    Zekkar bulduğu her fırsatta Sırma’nın üstüne gitmeye devam eder. Sırma’ya arkasını dönen erkeklere Ali de eklenmiştir. Rüveyda’nın kaçacak yeri kalmamış, iyice köşeye sıkışmıştır. Tam kurtuldum sanırken yeni bir açmaza düşecektir.
    Çoban Yıldızı 10.Bölüm
    S01E10 - Çoban Yıldızı 10.Bölüm
    Zühre, Seyit ve ailesini geride bırakıp kaçmıştır. Seyit bir yandan Zühre’yi ararken bir yandan da Rüveyda’nın yerini bulmaya çalışır. Rüveyda’nın izini bulur ancak Rüveyda ne kadar istese de ailesine dönemez ve yeni bir belaya sürüklenir.
    Çoban Yıldızı 11.Bölüm
    S01E11 - Çoban Yıldızı 11.Bölüm
    Ali babasına karşı Rüveyda’yı korur. Fikret ve Zekkar, Rüveyda’yı koz olarak kullanıp Zühre ile pazarlık yapmak ister. Zekkar hala Seyit’ten intikam alma derdindedir. Seyit bir yandan Rüveyda’yı, bir yandan Zühre’yi bulmaya çalışırken yeni bir iş teklifiyle karşılaşır.
    Çoban Yıldızı 12.Bölüm
    S01E12 - Çoban Yıldızı 12.Bölüm
    Zühre, Seyit ve ailesini korumak için kendisini ateşe atmıştır. Zühre’nin dönüşü baba oğul arasındaki dengeleri bozar.
    Çoban Yıldızı 13.Bölüm
    S01E13 - Çoban Yıldızı 13.Bölüm
    Zühre’nin varlığı konağa yeni düzenlemeler getirir. Bu en çok Zekkar’ı rahatsız eder. Zekkar Zühre’yi konakta istemez ancak karşısında yine babasını bulur. Zühre’nin gidişiyle ne yapacağını bilemeyen Seyit, ona ulaşmanın yollarını arar. Bu sırada Seyit’in hayatı yeni gelişmelere gebedir.
    Çoban Yıldızı 14.Bölüm
    S01E14 - Çoban Yıldızı 14.Bölüm
    Sırma kızının kim olduğunu öğrenirken yalnız değildir. Zekkar ona Sırma’dan daha önce ulaşacaktır. Bu hesaplaşma herkesin hayatında yeni bir dönemin başlangıcıdır.
    Çoban Yıldızı 15.Bölüm
    S01E15 - Çoban Yıldızı 15.Bölüm
    Fikret, Zekkar’ı hapisten çıkarmanın yollarını arar. Bu sırada Karakaya ailesinde Sırma’yı koruma görevini Zühre üstlenmiştir. Ancak Zekkar’ın bu konuyla ilgili bir şartı vardır.
    Çoban Yıldızı 16.Bölüm
    S01E16 - Çoban Yıldızı 16.Bölüm
    Fikret, Zekkar ile yaptığı anlaşma sonucu Ürgüp’e dönmeye karar vermiştir. Sırma bir yandan bu gidişe sevinirken, diğer yandan çocuklarından ayrılacağı için endişelidir. Bu sırada Ürgüp’e dönme fikri Zühre ve Seyit’i alt üst eder. Zühre’nin tek dayanağı Sırma iken Seyit Erdal’la dertleşir.
    Çoban Yıldızı 17.Bölüm
    S01E17 - Çoban Yıldızı 17.Bölüm
    Fikret, Zekkar’ın yaptıklarını yanına bırakmamaya kararlıdır. Ürgüp’e gitmeden Zekkar’a hayatının dersini verir. Bu olay Ali ile Zekkar’ın da arasını açacaktır. Seyit’in öğrendiği bilgiler onu Ürgüp’e gitmeye zorlar. Ürgüp’teki konakta ise Zühre’nin başı derttedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top