Hesabım
    Justin Lin Yönetmenliğindeki "F9"dan Yeni Fragman!

    Fast and Furious 9'un yeni fragmanı yayında!

    Vin Diesel ve John Cena gibi aksiyon filmlerinin en sevilen isimlerinin yıldızı olduğu Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Universal Pictures bünyesindeki devam filmi, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Yıldız kadrolu filmin fragmanında tüm Fast and Furious ailesi yeniden bir araya geliyor. Ama bu kez John Cena ile mücadele etmek için.

    Filmin konusu ise şöyle: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    Justin Lin'in yönetmeni olduğu F9'ın oyuncu kadrosunda Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor. Filmde yer alan Han Lue, Sean Boswell, Twinkie ve Earl Hu'yu Tokyo Drift filminden tanıyoruz. Tokyo Drift, aynı zamanda Christopher Nolan'ın gizli zevklerinden biri olarak gündeme düşmüştü.

    Hızlı ve Öfkeli 9, ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Haziran 2021'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top