Hesabım
    Anthony Hopkins'in Kötü Adam Olduğu "The Virtuoso"dan Fragman!

    The Virtuoso'dan resmi fragman paylaşıldı.

    Lionsgate bünyesinde hayata geçirilen The Virtuoso filminden resmi bir fragman paylaşıldı. The Virtuoso'nun kötü adamının usta oyuncu Anthony Hopkins olması ilgileri filmin üzerine çekiyor. Nick Stagliano yönetmenliğindeki film, aksiyon gerilimi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    The Florentine, Good Day For It ve Home of Angels filmleriyle tanınan yönetmen Nick Stagliano'nun imzasını attığı The Virtuoso, akıl hocasına (Anthony Hopkins) olan borcunu ödeyebilmek için yeni bir görev üstlenen profesyonel bir suikastçıya (Anson Mount) odaklanıyor. Hedefinin izini sürmek ve öldürmekle görevlendirilen suikastçıya, diğer görevlerinin aksine bu görevi için fazla istihbarat verilmez. Hedefinin ne ismi ne de fotoğrafı verilir, yalnızca saat beşte küçük bir kasabadaki bir lokantada olacağı söylenir. Virtüöz, avını bulmak ve görevini tamamlamak için insan avına başlar. Hedefi, lokantadaki herhangi bir müşteri olabilir: Buna lokantanın gizemli garsonu (Abbie Cornish) da dahildir. Garson, suikastçının aradığı av olmasa bile görevi tehdit edebilecek ve adamın hayatını tehlikeye sokabilecek bir dikkat dağınıklığına sebebiyet vermektedir.

    James C. Wolf'un kaleme aldığı The Virtuoso, bir neo-noir aksiyon filmi olarak karşımıza çıkacak. Filmin oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins'in yanı sıra Abbie CornishEddie MarsanDavid MorseRichard Brake ve Diora Baird yer alıyor. Usta oyuncu Hopkins son olarak The Father filminde rol aldı ve performansıyla Oscar'a aday gösterildi.

    The Virtuoso, 30 Nisan'da dijital olarak gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top