Hesabım
    HBO Max, "Mortal Kombat"tan Fragman Paylaştı!

    Mortal Kombat uyarlaması heyecan yaratıyor!

    Yıllarca video oyunları hayranlarının evlerine konuk olan Mortal Kombat oyunu, filme aktarıldı. Şimdilerde sinemalar tüm dünyada kapalı olduğu için HBO Max, filmin gösterim sorumluluğunu üstlendi. Mortal Kombat'ın resmi fragmanı ise dün yayınlandı. Heyecan yaratan fragmanda oyundan tanıdığımız karakterlerin gerçek hayata uyarlanmış versiyonları ilgileri çekti. Scorpion ve Sub Zero özellikle dikkatleri topladı.

    18+ olarak gösterimini yapacak olan Mortal Kombat'ın konusu ise şöyle: Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raidan bir tanrıdır ve Earthrealm'ın koruyucusudur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao, Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

    Mortal Kombat'in yapımcıları arasında The Conjuring serisi ile büyük üne kavuşan ve kariyerine Aquaman ile devam eden James Wan de bulunuyor. Bu durum da beklentileri yükseltiyor. Filmin yönetmenliğini Simon McQuoid üstleniyor. Cole rolünde Lewis Tan'i, Sub Zero rolünde Joe Taslim'i, Sonya olarak Jessica McNamee'yi, Kano olarak Josh Lawson'ı izleyeceğiz. Mortal Kombat, yurt dışında 16 Nisan tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    Filmin yapımcılarından Todd Garner, yayınlanan fragmanın ardından gelen tepkilere ne kadar mutlu olduğunu sosyal medya üzerinden ifade etti. Garner "Mortal Kombat hayranlarına. Fragman tepkilerinizi izliyorum ve gözyaşları içerisindeyim. Bazen insanlar, filmlerin arkasında başka insanlar olduğunu unutuyor. Bu iş üzerinde çalışabilmek için 5 ay boyunca ailemden uzakta kaldım. Gülücükleriniz ve heyecanınız her şeye değdi. Teşekkür ederim." sözlerini ifade ederek mutluluğunu dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top