Hesabım
    Bob Odenkirk'li Aksiyon Nobody'den Fragman

    Filmin senaryosunu John Wick filmlerinden tanıdığımız Derek Kolstad yazdı..

    Universal Pictures, Emmy ödüllü Bob Odenkirk'ün emekli bir paralı katil olduğu ortaya çıkan ama görünüşte normal bir banliyö hayatı yaşayan bir baba rolünü üstlendiği, Ilya Naishuller’in yeni aksiyon-gerilim filmi "Nobody" için resmi fragmanını yayınladı. John Wick'in yaratıcısı Derek Kolstad tarafından yazılan filmin 26 Şubat 2021'de gösterime girmesi planlanıyor. 

    Bob Odenkirk, hafife alınan ve gözden kaçan bir baba ve koca olan Hutch Mansell rolünü canlandırıyor. Sorunları içine atıyor ve asla renk vermiyor. Bir gece iki hırsız banliyödeki evine girdiğinde Hutch şiddeti önlemeyi umarak kendisini veya ailesini savunmayı reddeder. Genç oğlu Blake, hayal kırıklığına uğrar ve karısı Becca, iyice uzaklaşır. Olayın ardından, Hutch’ın uzun süredir kaynayan öfkesine bir kibrit çakılır, uykuda olan içgüdüleri tetiklenir ve onu karanlık sırları ve ölümcül yetenekleri yüzeye çıkaracak acımasız bir yola iter. Hutch, yumruklar, silah sesleri ve gıcırdayan lastiklerden oluşan bir barajda, ailesini tehlikeli bir düşmandan kurtarmalı ve bir daha asla kimse olarak küçümsenmemesini sağlamalıdır.

    Bob Odenkirk (Better Call Saul), Connie Nielsen (Wonder Woman), Gage Munroe (The Shack) ve Rus aktör Aleksey Serebryakov (McMafia), Nobody'nin başrollerindeki isimler. Ayrıca Emmy ödüllü Christopher Lloyd ve müzisyen-aktör RZA da yardımcı rollerde boy gösteriyor.

    John Wick serisinin anlatı mimarı Derek Kolstad'ın senaryosundan, ünlü film yapımcısı Ilya Naishuller (Hardcore Henry) tarafından yönetilen filmin yapımcıları Hızlı ve Öfkeli, Hobbs & Shaw, Deadpool 2 ve Atomic Blonde filminin yapımcıları Kelly McCormick ve David Leitch, 87North adına Braden Aftergood (Hell or High Water, Wind River) ve Odenkirk Provissiero Entertainment adına Bob Odenkirk ve Marc Provissiero olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top