Hesabım
    Charlize Theron'lı "The Old Guard"dan Fragman!

    Netflix filmi The Old Guard'dan fragman geldi.

    Yıldız oyuncu Charlize Theron'ı başrolüne yerleştiren Netflix filmi The Old Guard'dan fragman paylaşıldı. Gina Prince-Bythewood'un yönetmeni olduğu filmin fragmanında, meşhur ölümsüzlerin hikayelerini izliyor ve aksiyon dolu yaşamlarına konuk oluyoruz.

    Merakla beklenen fantastik aksiyon filmi The Old Guard'ın konusu ise şöyle: The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

    Charlize Theron ve tüm ekibin ağır silah eğitimlerinden geçtiği The Old Guard, mitolojik ögelerden beslenen bir grafik romandan uyarlandı. Theron, grafik romandaki baş karakter olan Andy'ye yani Andromecha'ya hayat veriyor. Söylenenlere göre The Old Guard için John Wick filmindeki dövüş eğitmenlerinden David Hernandez eğitim verdi. Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron'ın yanı sıra Chiwetel EjioforHarry MellingMatthias SchoenaertsMarwan KenzariKiKi Layne gibi isimler bulunuyor.

    The Old Guard, 10 Temmuz'da Netflix'teki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top