Hesabım
    Vin Diesel, "Fast & Furious 10"in İki Bölüme Ayrılmasını Öneriyor

    Vin Diesel'dan ilginç öneri.

    Yıldız oyuncu Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmi Fast & Furious 9 için tanıtımlara başlamış bulunuyor. Oyuncu, verdiği röportajlardan birinde serinin devamı hakkında konuştu ve Fast and Furious 10 filminin iki parça halinde gösterime girmesi gerektiğini söyledi.

    Mayıs ayı içerisinde vizyondaki yerini alacak olan Fast & Furious 9 filminin ardından devam filmiyle ilgili çalışmalar başlayacak gibi görünüyor. Fast and Furious 10 filmi ise 2001 yılında başlayan serinin sonunu getirecek. Çok büyük bir hayran kitlesine sahip olsa da hayranlar artık Hızlı ve Öfkeli serisinin sonunun gelmesi konusunda hemfikir gibi görünüyor. Bu sırada yıldız oyuncu Vin Diesel, Total Film Magazine'e konuştu ve serinin sonundan bahsetti: "Fast 9'ın çekimlerine başlamadan önce Fast 10'i planlamaya başladım. Bu evren çok güçlü ve zengin yeteneklere, zengin bir hikayeye sahip ve bir noktada spin-offlarının gelmesi mümkün. Bence bu kaçınılmaz bir şey. Bu küçük seriye yapılan yatırıma bakılırsa bunu hakediyor. Universal'a yatırımlarının karşılığını vermek iyi olurdu. Hayranlar için sonuç olarak Fast 10 iki parçaya ayrılmalı. Bu dünyanın gelecek nesillere doğru devam etmesi güzel olurdu."

    Dünya çapında izlenme rekorları kıran aksiyon serisi Fast & Furious'un merakla beklenen yeni filmi "Fast & Furious 9"ın yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini yöneten Justin Lin oturdu. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme aldı. Serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie Emmanuel gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena,  Cardi BMichael RookerFinn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai de boy gösterecek. Cena'nın karakteri, Dominic Teretto'nun kardeşi Jacob Teretto olacak. Hızlı ve Öfkeli 8'de Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron da devam filminde boy gösterecek.

    Fast and Furious 9, ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top