Hesabım
    Godzilla Vs. Kong'un Vizyon Tarihi Ertelendi

    Godzilla Vs. Kong'un vizyonu için ileri bir tarih düşünülüyor.

    2020'nin Mart ayında vizyona girmesi planlanan Godzilla Vs. Kong'un vizyon tarihinde değişikliğe gidildi. Warner Bros, Adam Wingard yönetmenliğindeki filmin tarihinin ilkbahar aylarından sonbahar aylarına alınmasına karar verdi. Yeni tarih ise 20 Kasım 2020 olarak açıklandı.

    Devasa goril King Kong ile korkunç sürüngen yaratık Godzilla'nın çarpışmasına neden olacak olan Godzilla Vs. King'in vizyon tarihi konusunda ertelemeler meydana geldi. Vizyon tarihi daha önce 2020'nin Mayıs ayı olarak seçilen, ardından 13 Mart 2020 olarak belirlenen Godzilla Vs. Kong'un tarihi, değiştirilerek 20 Kasım 2020'ye alındı. Godzilla ve King Kong, daha önce de 1962 yılında Japon yapımı King Kong Vs. Godzilla filminde karşılaştırılmışlardı. Sinema tarihinin dev boyutlara sahip en korkunç karakterleri olan ikilinin yer alacağı Godzilla Vs. Kong ile ilgili Warner Bros'un başkanı Toby Emmerich, birkaç ay önce şu sözleri sarf etmişti: "Bence Godzilla Vs. Kong, hayranların King of The Monsters'da aradıkları şeyi verecek." Ayrıca King of The Monsters'ın gişede pek başarılı olamamasının ardından Emmerich'ten şu sözler gelmişti: "Belki bir yıl geç ortaya çıkabilir. Böylece birinci sınıf bir film verebiliriz."

    Godzilla Vs. Kong'un yönetmenliğini V/H/S, You're Next, The Guest, Blair Witch gibi yapımlardan tanıdığımız Adam Wingard üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise son olarak Big Little Lies ve On Becoming A God in Central Florida'da izlediğimiz Golden Globe ödüllü oyuncu Alexander Skarsgård, Stranger Things sayesinde son yılların en popüler oyuncularından biri olan Millie Bobby Brown, Barselona Barselona, The Town, The Prestige, Christine, A Rainy Day In New York gibi yapımlardan tanıdığımız Rebecca Hall; Matrix 4'un başrolüne getirilen Jessica Henwick; Black Panther ve The Walking Dead'in yıldızı Danai Gurira gibi isimler yer alıyor.

    Yeni vizyon tarihine göre Godzilla Vs. Kong'un izleyicileriyle 20 Kasım 2020'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top