Hesabım
    "Deadpool 3", Marvel'ın 5. Evresinde mi Yer Alacak?

    Ryan Reynolds akıl karıştıran bir paylaşım yaptı.

    Geçtiğimiz hafta Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde hangi filmlerin yer alacağı resmi olarak duyurulmuştu. San Diego Comic-Con etkinliğinde yapılan açıklamaya göre Fox'un elinde bulunan Deadpool, Marvel'a geçmemişti. Ancak Ryan Reynolds yaptığı paylaşımla akıl karışıklığına yol açtı ve Deadpool'un Marvel Phase 5'da yer alacağının düşünülmesine neden oldu.

    Disney ve Fox'un işbirliği yapmaya başladığı dönemde birçok Fox filmi Disney tarafından iptal edilmişti. Ancak Deadpool bu iptal edilen filmlerin arasında yer almıyordu. Aksine, Disney CEO'su Bob Iger, Deadpool 3'yi yine 18+ olarak çekeceklerini ve ona benzer 18+ başka filmlere yer vereceklerini açıklamıştı. Ancak projenin ne zaman hayata geçirileceği konusunda herhangi bir bilgi uzun süredir yer almıyordu. Bu sırada Kevin Feige de X-Men dünyasının filmlerini Marvel'a taşımak istediklerini ifade etmişti. Akla ilk olarak Deadpool'u getiren bu açıklama heyecan yaratmıştı. Ancak San Diego Comic-Con'da açıklanan Marvel filmleri arasında kesinlikle Deadpool yer almıyordu. Üstüne üstlük Fantastic Four'un Marvel geçmesine karar verilmişti. Ryan Reynolds bir gün önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ise akılları karıştırma yolunu seçti. Paylaşımında "Phase 5" ifadesini kullanan yıldız oyuncu Reynolds, Marvel Phase 5 ile ilgili dalga mı geçiyordu; yoksa ipucu mu veriyordu? Resmi bir açıklama gelene kadar bunu öğrenemeyeceğiz gibi görünüyor!

    Eğer ki Deadpool, Marvel'da yer alacak olsa bile bilindiği üzere Marvel'ın önümüzdeki iki yıl boyunca programı tamamen dolu. Marvel'ın gelecek projeleri arasında Thor: Love and Thunder, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, The Eternals, Black Widow, Shang-Chi, Blade, Fantastic Four gibi filmler ve Loki, Falcon and The Winter Soldier, Hawkeye, WandaVision, What / If gibi diziler bulunuyor.

    Deadpool 3'nin ise izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top