Hesabım
    Kate McKinnon ve Taylor Schilling'li Komedi Filmi "Family"den Fragman!

    Laura Steinel'ın yeni filminden fragman paylaşıldı.

    Hollywood'un sevilen kadın komedyenlerinden Kate McKinnon ve Orange Is The New Black dizisinin yıldız oyuncularından Taylor Schilling'in başrolünde yer aldığı komedi filmi "Family"den fragman yayınlandı. Film, işkolik bir kadına bir haftalığına yeğeninin emanet edilmesi sonucu başına gelenleri konu ediniyor.

    Komedi türünde olan ve başrollerini Orange Is The New Black, The Prodigy, The Titan, The Public, Take Me, Stay, Operasyon: Argo, The Lucky One, Mercy yapımlarından tanıdığımız Taylor Schilling'in ve Ghostbusters, Rough NightThe Spy Who Dumped Me gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Kate McKinnon'ın paylaştığı Family filminden fragman paylaşıldı. Eğlenceli fragmanda Taylor Schilling'in canlandırdığı Kate karakterinin bir hafta boyunca başbaşa kaldığı yeğeni sayesinde değişen bakış açısını görme imkanı yakalıyoruz. Laura Steinel'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve senaryosunu kaleme aldığı filmde McKinnon ve Schilling'e eşlik eden oyuncular arasında Brian Tyree Henry, Allison Tolman, Jessie Ennis, Matt Walsh, Eric Edelstein, Blair Beeken gibi isimler bulunuyor.

    Komedi türündeki Family filminin konusu ise şöyle: Kate Stone, hayatının odağına kariyerini almış olan genç bir kadındır. Hayattan bu şekilde keyif alıyordur. Ayrıca etrafındaki herkese karşı egoist bir tavır takınarak arkadaşlıklarını ve ilişkilerini istediği seviyede kendi doğrularıyla yönetiyordur. Bir gün, pek fazla görmediği erkek kardeşi tarafından aranır. Kardeşi, ondan kızı Maddie'ye bakmasını isteyecektir. Kate isteksiz de olsa buna gönüllü olur. Ancak bebek bakıcılığı süresi Kate'in umduğundan daha da uzun sürecektir. Bu süre içerisinde Kate'in hayatı bir kaosa dönüşecektir. Maddie'nin okulunda yaşadığı sorunlar ve Kate'in bunlarla başa çıkma yolları işleri daha da karmaşık bir hale getirir.

    Geçtiğimiz yıl South By Southwest Film Festivali'nde gösterime giren ancak o zamandan beri sinemalardaki izleyicileriyle buluşma imkanı yakalayamayan komedi filmi Family'nin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyorken, yurt dışında 19 Nisan tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top