Hesabım
    "Yarı Yol" Filmi ile Yeni Akım Başlıyor!

    Mehmet Ali Gündoğdu’dan sinemaya yeni akım!

    Efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’nun 17 Ağustos itibariyle vizyona girecek olan Yarı Yol filminin aynı zamanda sinema dünyasında yeni bir akımın öncüsü olmasından dolayı tatlı bir heyecan mevcut.

    Peki "Yeni Akım" ne demek? Af mı dilemek istiyorsunuz? Aşkınızı mı ilan etmek istiyorsunuz? Yanlış yapanın yanlışını mı anlatmak istiyorsunuz? Yaşadıklarınızın sizdeki etkilerini mi görmek istiyorsunuz? O zaman bunu bir senaryo haline getirip bire bir sözlü anlatım yerine, sinemasal bir anlatım ile seyircilere ulaştırıyorsunuz. "Yarı Yol" filmi bu oluşum şekli ile yeni bir akımın başlangıcı olmayı hedefliyor.

    "Yarı Yol" filminde daha önce hayatları aynı olan kardeşten öte iki arkadaşın, sonradan yaşamlarının farklı noktalara doğru yol almasından dolayı hayata bakış acıları değişir. Biri adil kazanç peşinde iken diğeri güç-para-itibar üçgenin içindedir. Yanlış hayatı seçen arkadaşın yürüdüğü yolun doğru olmadığını anlatmak isteyen diğer arkadaşı bunu bir sinemasal anlatımla karşı tarafa ifade eder. Gerek yaşadıklarını gerekse yaşadıklarının kendi hayatlarının üzerindeki etkilerini ve sonuçlarını göreceklerdir.

    Kadrosunda Wilma EllesMurat RızaoğluKerem Göğüş gibi isimleri bulunduran, yakında sinemalarda yer alacak "Yarı Yol"un çekimleri Ayvalık, Cunda’da gerçekleşti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top