Hesabım
    Yeni “Predator” Filminin Müziklerini Henry Jackman Yapıyor!

    Filmin bestecisinin Henry Jackman olacağı açıklandı.

    Senenin merakla beklenen bilim kurgu ve aksiyon filmi “Predator”dan yeni bir gelişme var. Usta besteci Henry Jackman, post prodüksiyon aşamasına geçen filmin müzikleri için çalışmaya başladı.

    Predator serinin 4. filmi olacak yapım, güçlü kadrosu ve başarılı yönetmeniyle heyecanımızı arttırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, “Narcos” dizisinden tanıdığımız Boyd Holbrook, “Ay Işığı” filminin yıldızı Trevante Rhodes, Emmy ödüllü komedi oyuncusu Keegan-Michael Key, Altın Küre ödüllü Sterling K. Brown, “Gizli Dünya / Room” filminin genç yıldızı Jacob Tremblay, “Dexter” ve “The Handmaid's Tale” dizileriyle yıldızı parlayan Yvonne Strahovski, “Game of Thrones”un Theon Greyjoy’u Alfie Allen, 3 Altın Küre adayı Thomas Jane, Edward James Olmos ve Olivia Munn gibi isimler yer alıyor. “Kiss Kiss Bang Bang”, “Iron Man 3” ve “İyi Adamlar / The Nice Guys” gibi başarılı yapımların arkasındaki Shane Black filmin yönetmenliğini üstleniyor. “Predator” ülkemizde 14 Eylül’de vizyona girecek.

    “Kaptan Phillips” ile BAFTA adaylığı bulunan ödüllü besteci Henry Jackman, birçok özgün film, dizi ve oyun müziğine imza attı. Bestecinin müziklerini, “X-Men: Birinci Sınıf”, “Kaptan Amerika: Kış Askeri”, “Kingsman: Gizli Servis”, “The Birth of a Nation” ve “Kong: Kafatası Adası” gibi filmlerden hatırlayabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top