Hesabım
    Kısa Filmler İçin Yeni Platform: ShortbyShort

    ShortbyShort festival yolculuğunu tamamlayan filmleri bekliyor!

    ShortbyShort, kısa film severlere, sektöre kısa filmlerle katkıda bulunanlara, profesyonel ya da amatörlere ve elbette öğrencilere kucak açan yeni bir kısa film platformu. 

    Online bir platform olan ShortbyShort, Zenne ve Çekmeceler filmlerinin yapımcısı Bulut Reyhan tarafından hayata geçirilen bir proje. Sinemanın geleceğinin online kısa filmlerde olduğunu savunan Reyhan, kısa filmlerin her geçen gün gelişen teknoloji karşısında hikaye anlatımı ve sinemanın geleceğini şimdiden etkilemeye başladığını söylüyor.

    İlk olarak Antalya Film Forum'da boy gösteren “Kısa film özel bir alan mı, yoksa uzun metraja giden yolda önemli bir kilometre taşı mı olacak?” konulu bir panel ile foruma katkıda bulunan ShortbyShort, kısa film dünyasını takip etmek isteyen amatör ve profesyonellerin danışabilecekleri bir platform olmasının yanı sıra, filmlerini online bir mecrada paylaşmak isteyen kısa filmcilere de kucak açıyor. Yine kısa filmcilere yeni projeleri için kaynak bulma konusunda da destek vermek isteyen platform, bu konuda her türlü bilgi alışverişine açık ve festival yolculuğunu tamamlamış tüm kısa filmleri bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top