Hesabım
    12 Days of Deadpool Kapsamında Senaryoya Göz Atın!

    Marvel'ın çalçene kahramanından yeni senaryo "eklemeleri" var.

    Marvel'ın yeni süper kahraman mahsülü Deadpool filminden yılbaşında gelecek fragmana doğru geri sayan "12 Days of Deadpool" devam ediyor. 

    12 günlük bekleyiş kapsamında anti-kahramanla ilgili yepyeni haberler gelmeye devam ederken, bu kez JoBlo aracılığıyla senaryonun bir sayfası ve kırmızı kostümlü küstah kahramanımızın senaryoya yaptığı eklemeler paylaşıldı. Eski Özel Kuvvetler paralı askeri Wade Wilson'ın ters giden bir deney sonrasında süper güçlere sahip, Deadpool isimli bir alter ego geliştirmesini işleyen yapım, reel anlamıyla istenmeden ortaya çıkan süper kahramanın maceralarını anlatıyor. Hayatını mahvolmanın eşiğine getiren adamın peşine düşen süper kahraman gerek sarkastik mizahı, gerek küstahlığı, gerekse de çarpık etik ahlak değerleri sebebiyle Marvel'ın diğer kahramanlarından bir hayli ayrılıyor. 

    Yer aldığı hemen hemen her fantastik yapımda sinir bozucu karakterlere hayat veren Ryan Reynolds'ın Deadpool'u canlandıracağı yapımın kadrosunda Weasel rolünde T.J. Miller, Angel Dust rolünde Gina Carano, Negasonic Teenage Warhead rolünde Brianna Hildebrand, Copycat rolünde Morena Baccarin ve Ajax rolünde Ed Skrein yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Tim Miller'ın oturduğu filmin senaryosunda da Zombieland'in senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick'in imzası var.

    Marvel'ın sevilen kahramanı 12 Şubat 2016'da yerli seyircilerin huzuruna çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top