Hesabım
    Sindirella Gişenin de Kalbini Kazandı

    Disney uyarlaması Sindirella geçtiğimiz günlerin gişe galibi olmayı başardı.

    Geçtiğimiz haftasonunun ABD pazarı vizyon verileri belli oldu. Buna göre Disney'in yeni uyarlaması Sindirella, ABD gişesinin kazananı oldu. 3 bin 845 sinemada vizyona giren film haftasonunda toplam 70.1 milyon dolar kazandı. Aksiyon sinemasının önemli isimlerinden biri haline gelen Liam Neeson'ın yeni filmi Run All Night ise bu süreçte toplam 11 milyon dolar gişe elde etti.

    Yurt dışında olduğu kadar ülkemizde de büyük beğeni toplayan Kingsman: Gizli Servis filmi geçtiğimiz hafta boyunca 100 milyon dolar elde etti, haftasonunda ise gişesine 6.2 milyon dolar daha ekledi. Will Smith'li komedi - suç filmi Focus geçtiğimiz iki günde 5.81 milyon dolar daha kazandı ve toplam gişe kazancını dünya genelinde 23.3 milyon dolara yükseltti. Geçtiğimiz haftanın birincisi Chappie beşinci sıraya geriledi ve 5.8 milyon dolar daha kazandı.

    Büyük ses getiren Grinin 50 Tonu filmi ve The DUFF, geçtiğimiz hafta sonunda 2.9'ar milyon dolar daha gişe elde etti. Dikkatleri çeken yapım ise korku film festivallerinin ödüllüsü It Follows oldu. Sadece dört sinemada gösterime giren yapımın kısa süre içerisinde geniş vizyon şansı bulacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top