Hesabım
    "Enkaz" Yardım İstiyor!

    Farklı tarzı ile sinemaya yeni bir soluk kazandıracağı söylenen Enkaz filmi post prodüksiyon aşaması için sinemaseverlerin desteğini bekliyor.

    Alpgiray M. Uğurlu’nun ikinci uzun metraj filmi olan Enkaz, post prodüksiyon aşaması için sinemaseverlerden destek bekliyor. Başrollerinde Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek'in yer aldığı Enkaz (Under the Sky), depremin zihinlerden silinmeyen izlerini hatırlatmayı, hayatımızdaki diğer irili ufaklı

    depremleri de anımsatmayı hedefliyor.

    Film iki mekan ve iki oyuncu ile kameraya alınmış mikro bütçeli bir çalışma. Çekimleri de tamamlanan yapımın konusu ise şu şekilde; depremin ardından enkazın alında gözlerini açan Nisa, sıkıştığı yerden sadece küçük bir delik vasıtasıyla gün ışığı ve gökyüzü ile iletişim kurabilir. Paralel olarak devam eden hikayede ise Barış, doğaya adapte olmaya çalışırken çektiği video günlükler Nisa'nın hikayesindeki ipuçlarını ortaya çıkartır.

    Enkaz filmi hikayesini seyircisiyle buluşturabilmek için desteklerinizi bekliyor. Yapımın Indiegogo bağış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top