Hesabım
    Altın Küre'nin Erkekleri !f İstanbul'da Olacak!

    71. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülleri ile öne çıkan Dallas Buyers Club ilk olarak !f İstanbul'da!

    71. Altın Küre Ödülleri'nde drama dalında en iyi erkek ve en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllerini kazanan Dallas Buyers Club, Türkiye'de ilk defa 13. !f İstanbul Uluslararası Filmler Festivali'nin Dijitürk Galaları bölümünde gösterilecek. Başta Çılgın (C.R.A.Z.Y.) olmak üzere Genç Victoria (The Young Victoria) gibi filmleriyle tanınan Jean-Marc Vallée'nin yönettiği film; beyaz, taşralı, ırkçı ve homofobik Amerikalı tipik bir kovboyken AIDS'li olduğunu ve sadece 1 aylık ömrü kaldığını öğrenip e ilaç kaçakçılığına başlayan ve bambaşka birine dönüşen Ron Woodroof'un yaşadıklarını anlatıyor.

    Matthew McConaughey'i Ron ve Jared Leto'yu da trans bir birey olan Rayon rolünde izleyebileceğimiz bu özel film, New York'tan Toronto'ya kadar çok sayıda eleştirmenler birliğinden ödül aldı. 30'u bulan ödül sayısı ile Oscar ödülleri için adı geçmeye başlayan ekibin bu özel projesi sadece !f İstanbul'da olacak!  13 Şubat'ta başlayacak olan festival, 23 Şubat tarihine kadar İstanbul'da, 27 Şubat – 2 Mart 2014 tarihinde ise Ankara ve İzmir'de gerçekleşecek. Festivalin biletleri ise 31 Ocak'ta indirimli olarak ön satışta olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top