Hesabım
    FABİSAD GİO Ödülleri'ni Düzenliyor!

    Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği'nden Giovanni Scognamillo onuruna ödül...

    Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD), usta yazar ve sinema eleştirmeni Giovanni Scognamillo onuruna 2012 GİO Ödülleri’ni düzenliyor. Ödül Kurulu yönetiminden yapılan açıklamada her yıl düzenleneceği açıklanan ödüllerin sanatımızda yaratıcılığın desteklenmesinde önemli bir yeri olacağına yürekten denildi.

    “Roman”, “Öykü” ve “İllüstrasyon” dallarında dağıtılacak ödüllerde ana kriter adayların fantastik, bilimkurgu ve korku türlerinde eserlerle katılmalarıdır. Ödüller 2011 ve 2012 yıllarında yayınlanmış romanlar arasında yapılacak değerlendirme ile verilecek ve özel bir başvuru gerektirmeyecek. FABİSAD üyesi sanatçıların oylarıyla belirlenecek 10 roman, alanında yetkin, bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilecek. GİO Öykü Ödülleri’ne hiçbir yerde yayınlanmamış kısa öyküler, GİO İllüstrasyon Ödüllerine ise fantastik, bilimkurgu ve korku türünde yayınlanmış Türk edebiyatından eserlerden ilham alınarak resmedilen illüstrasyonlar aday olabilecek.

    FABİSAD önümüzdeki yıllarda GİO Ödülleri'ni filmden çizgi romana ve senaryoya pek çok farklı alanda dağıtmayı planlıyor.

    Detaylı bilgi: http://www.fabisad.com/

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top