Hesabım
    'Gözlerindeki Sır' Yeniden Çekiliyor, Başrolde Denzel Washington mı Olacak?

    Arjantin yapımı Oscarlı 'Gözlerindeki Sır'ın (The Secret in Their Eyes) yeniden çevriminde başrolde Denzel Washington'ın ismi geçiyor...

    Yabancı yeniden çevrimler konusunda son günlerde büyük haberlerin geldiği Hollywood'da Spike Lee'nin yöneteceği İhtiyar Delikanlı (Old Boy) uyarlamasında başrolü Josh Brolin'in oynayacağının duyurulmasının ardından, şimdi de Juan José Campanella'nın yönettiği Arjantin yapımı Oscarlı Gözlerindeki Sır (El Secreto de Sus Ojos)'ın yeniden çevriminde başrolde Denzel Washington'ın ismi geçiyor.

    Geçen yıl Billy Ray'ın yönetmen koltuğuna oturacağı haberleri gelen projede, son olarak Durdurulamaz (Unstoppable) ve Safe House filmlerinde rol alan ve Robert Zemeckis'in bu sonbaharda çekimlerine başlayacağı yeni filmi Flight'da kendine yer bulan Washington'ın, filmde Arjantin sinemasının en önemli aktörlerinden Ricardo Darin'in canlandırdığı emekli sorgu müfettişi Benjamín Esposito'yu canlandırması planlanıyor.

    En İyi Yabancı Film Oscar'ını alan ve geçtiğimiz yılın en önemli filmleri arasında gösterilen Gözlerindeki Sır, bir tecavüz-cinayet vakasının romanını yazmaya başlayan emekli bir sorgu müfettişiyle bir hâkimin, kendilerini 25 yıla yayılan bir kovalamacanın içinde buluşunu anlatıyor.

    Arjantin'in politik ikliminden ve Güney Amerika sinemasının kendine has atmosferinden de özellikler taşıyan orijinal bir hikâyenin Amerika'da basit bir aksiyona dönüşeceğinin ilk ipuçlarını veren bu başrol haberi, umarız bu önemli filmi kaçıranlar için bir hatırlatmadan öteye gitmez...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top