Hesabım
    Tanrıkent'in Çocukları Büyüyor

    Meirelles filmin devamı için start verdi<br /><br />

    Geçtiğimiz yılın olay filmlerinden Tanrıkent'in devam filmi için yönetmen Fernando Meirelles çalışmalara başladı bile. İsmi City of Men olan film, hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Meirelles'in yaptığı, 2002'den beri televizyonda yayınlanan dizinin sinema uyarlaması ve ilk hikayenin devamı olacak.

    Tanrıkent'i Paula Lins'in kitabından Braulio Mantovani uyarlamıştı ama City of Men'in senaryosunu Meirelles'in yazması bekleniyor. İlk filmde izlediğimiz çocuk oyuncular Douglas Silva ve Darlan Cunha doğal olarak büyüdüler fakat yine de yeni hikayede başrolde olacaklar.

    Tanrıkent, uyuşturucu savaşlarının ortasında büyüyen iki çocuğun gözlerinden anlatılmıştı. Konu ve yorumun Protesto'ya (La Haine) çok benzetildiğini hatırlarsınız. Yine de Meirelles kendine özgü tarzıyla çok beğenilmiş ve film En İyi Yönetmen, Kurgu, Görüntü Yönetmeni ve Uyarlama Senaryo dallarında Oscar adayı olmuştu.

    Şu günlerde The Constant Gardener'ın çekimlerine devam eden yönetmenin, City of Men'i 2006'ya yetiştireceği söyleniyor. Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin Brezilya sinemasındaki tüm gelişmeleri ilk siz öğrenin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top