Hesabım
    Goodfellas Ekibinden Ray Liotta’ya Duygusal Veda

    Martin Scorsese ve filmde Liotta’ya eşlik eden Robert De Niro ile Lorraine Bracco, 67 yaşında hayata veda eden aktör için duygusal paylaşımlarda bulundular.

    Birçok ünlü isim dün hayatını kaybeden 67 yaşındaki Hollywood yıldızı Ray Liotta için duygusal mesajlar paylaştı. Lioatta'nın en ikonik ve en hafızalara kazınan performansına imza attığı "Goodfellas" filminin yönetmeni Martin Scorsese ve filmde Liotta ile birlikte rol alan Robert De Niro ve Lorraine Bracco da aramızdan ayrılan aktör için duygusal paylaşımlarda bulundular.

    The Hollywood Reporter'a yazılı bir açıklama gönderen Scorsese şu ifadelerde bulundu: "Bir aktör olarak çok eşsiz bir yetenekle sahipti, çok maceracı ve çok cesurdu. Goodfellas'ta Henry Hill'i oynamak çok zor bir işti çünkü karakterin pek çok farklı yönü, pek çok farklı katmanı vardı. Ray, zorlu ve uzun bir çekim sürecinde neredeyse her sahnedeydi. Beni kesinlikle şaşırttı. O filmde birlikte yaptığımız işten her zaman gurur duyacağım. Kalbim sevenlerinin yanında ve erken kaybından dolayı acı duyuyorum."

    Robert De Niro rol arkadaşını "Ray'in vefatını öğrendiğimde çok üzüldüm. Bizi terk etmek için çok gençti. Huzur içinde uyusun." sözleriyle anarken; Goodfellas'ta Ray Liotta ile birlikte rol alan diğer bir isim olan Lorraine Bracco, sosyal medyada,  haberi duyduğunda "tamamen paramparça" olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.

    Liotta'yı Goodfellas'ın en iyi parçası olarak değerlendiren Bracco, "dünyanın neresinde olursam olayım, bana gelip en sevdikleri filmin Goodfellas olduğunu söyleyen insanlar olurdu. Ve her zaman bu filmi yapmanın en güzel tarafı neydi diye sorarlardı. Onlara hep aynı cevabı verdim... Ray Lioatta" ifadelerinde bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top