Hesabım
    "Jurassic World: Hakimiyet"ten Yeni Altyazılı Fragman!

    Bu yaz, iki nesil ilk kez bir araya gelirken, Jurassic Devri'nin destansı sonunu deneyimleyin!

    Jurassic dünyasının iki neslini bir araya getiren "Jurassic World: Hakimiyet"in (Jurassic World: Dominion) son fragmanı altyazılı olarak yayınlandı. Filmde Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'a, orijinal üçlemenin yıldızları Laura DernJeff Goldblum ve Sam Neill eşlik ediyor. 

    "Jurassic World: Hakimiyet", serinin son filmi olan 2018 tarihli "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ta Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonrasında yaşananları anlatıyor. 

    Dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek ve insanların artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı bir gezegende en yüksek yırtıcı olarak kalıp kalmayacağını kesin olarak belirleyecek.

    Filmin yönetmenliği 2015 yılında başlayan Jurassic World serinin ilk filmlerini de yöneten Colin Trevorrow üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda, Omar Sy, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen LachmanScott Haze ve Campbell Scot yer alıyor.

    Bir efsaneyi sona erdirecek olan film 10 Haziran'da vizyona girecek. Jurassic World filmleri son bulacak olsa da bu evrene ait hikayeler gelecek dizilerle devam edecek. 

    Fiilmlerin yapımcısı Frank Marshall, daha fazla Jurassic World hikayesi anlatmaya devam istediklerini belirtmişti. Netflix'in Jurassic World: Camp Cretaceous dizisi de gösteriyor ki ilerleyen dönemde bu dünyaya ait daha pek çok hikaye anlatılabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top