Hesabım
    Eva Longoria'lı Romantik Komedi "Unplugging"den Fragman!

    "Unplugging", aralarındaki bağı güçlendirmek için şehri terk edip dijital detoks yapmaya karar veren bir çiftin maceralarını anlatıyor.

    Vertical Entertainment, aslında kurgucu olan Debra Neil-Fisher'ın ilk yönetmenlik denemesi olan eğlenceli ve romantik komedi filmi "Unplugging"in resmi bir fragmanını yayınladı. 

    Filmin başrollerini Eva Longoria ve Matt Walsh üstleniyor. "Unplugging"in senaryosu da Matt Walsh ve Brad Morris tarafından kaleme alındı. Film, modern yaşamın ve teknolojinin getirdiği nedenlerle aralarındaki bağ zayıflayan bir çifti konu alıyor. 

    Jeanine (Eva Longoria) ve Dan (Matt Walsh) Dewerson çifti, evliliklerini yeniden canlandırmak için kendilerine tavsiye edilen dijital detoksu yapmak için bir hafta sonlarını kırsal alanda geçirmeye karar verirler. Kendileri gibi teknoloji bağımlısı olan kızlarını da geride bırakarak yola çıkan çiftin teknoloji ve modern hayatın nimetleri olmadan mükemmel bir hafta sonu kaçamağı olarak başlayan tatili, hızla kontrolden çıkınca işler karışır. Bu ilginç hafta sonu kaçamağı kısa zamanda Jeanine ve Dan'i eve dönebilmelerinin tek yolunun birbirlerine güvenmek olduğunu keşfetmeye zorlar.

    Geçtiğimiz yıl, pandemi sırasında Oklohoma'da çekilen filmin küçük oyuncu kadrosunda ayrıca Nicole Byer, Al Madrigal, Lea ThompsonBrad Morris ve Keith David gibi oyuncular yer alıyor. Filmin Nisan ayı içerisinde seyirciyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top