Hesabım
    BG Film Lansmanında Merakla Beklenen Yabancı Filmler Sinemacılarla Buluştu

    Geçtiğimiz haftalarda BG Film ve CJ ENM Türkiye iş birliğinde gerçekleşen lansmanda "John Wick 4", "Cehennem Melekleri 4", "Operation Fortune: Ruse de Guerre" gibi filmler sinemacılarla buluştu.

    Geçtiğimiz haftalarda BG Film ve CJ ENM Türkiye iş birliğinde gerçekleşen 2022-2023 sinema filmleri lansmanında, heyecanla beklenen yabancı filmler ilk kez sinemacılarla buluştu. Wyndham Grand Levent Hotel’de verilen yemeğin ardından, Özdilek Cinetime sinemalarında film sunumu ve lansman gösterimi yapıldı. "John Wick 4", "Cehennem Melekleri 4", "Operation Fortune: Ruse de Guerre" gibi iddialı aksiyon filmlerinin yanında "Arı Maya", "Karlar Kraliçesi", "Maşa ile Koca Ayı", "Harika Kanatlar" gibi meşhur animasyon filmlerinin de yeni serileri duyuruldu.

    Sektörde uzun yıllardır non-theatrical çalışmaları ile bilinen BG Film, yeni stüdyo iş birlikleriyle hem sinemacılara hem de izleyicilere pandemi sonrası özlenen hareketliliği ve film çeşitliliğini sunacak gibi görünüyor. BG Film’in ithal ettiği tüm filmlerin pazarlama ve dağıtım süreçlerini ise sektör lideri CJ ENM Türkiye üstleniyor.

    Lansman sonrası vizyona girecek filmlerden en yakın tarihli olanları ise 22 Nisan’da vizyona girecek animasyon filmi "Cesur İtfaiyeci" ("Fireheart") ve 29 Nisan’da vizyona girecek aksiyon komedi filmi "The Unbearable Weight of Massive Talent" ("Yetenekli Bay C."). Nicolas Cage’in kendinin komik ve kurgusal bir versiyonunu canlandırdığı eğlenceli filmde, "Narcos" dizisinden tanıdığımız Pedro Pascal ve "How I Met Your Mother" dizisinden tanıdığımız Neil Patrick Harris de yer alıyor. Film SXSW (South by Southwest) ön gösteriminden sonra yurtdışındaki otoritelerden harika puanlar almaya başladı bile.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top