Hesabım
    Bruce Willis Hakkında Bunama İddiası: Replikleri Ezberleyemiyor!

    Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl 11 filmde ve sayısız reklam projesinde rol almıştı.

    Aksiyon filmlerinin ikonik yıldızı Bruce Willis'in erken bunamaya yakalandığı ve artık replikleri ezberleyemediği iddiası ortaya atıldı. 

    NZ Herald'da da yer alan habere göre, popüler YouTube kanalı "Half in the Bag", yayınladığı "The Bruce Willis Fake Movie Factory" (Bruce Willis Sahte Film Fabrikası) başlıklı bir videoda bu dedikoduları gündeme getirdi. Videoda, film endüstrisinde, Willis'in film çekimleri sırasında kulaklık aracılığıyla sürekli sufle aldığına dair bir dedikodunun yoğun olarak konuşulduğu belirtildi.

    Bunun üzerine, Willis'in yakın tarihte rol aldığı "Hard Kill", "Survive the Night" ve "Trauma Center" gibi filmlerini yöneten Matt Eskandari, videoya yorum yaparak dedikoduları doğru olduğunu söyledi. Bir kullanıcının, "Bruce Willis'in demansı olduğunu bir yerde okudum, çevresinde neler olup bittiğinin gerçekten farkında değilmiş" diyen yorumuna cevap yazan Eskandari, "Evet bu doğru, onun oynadığı dört film yönettim, bu yüzden durumu ilk elden biliyorum. Bruce gibi bir efsanenin gözlerinin önünde kötüye gittiğini görmek üzücü. Bu durumu son birkaç yılda gördüm." ifadelerinde bulundu.

    Willis'in, Quentin TarantinoBrian De Palma ve Wes Anderson gibi yönetmenlerle çalıştıktan sonra "gözden düştüğünü" söyleyen başka bir kullanıcıya da yanıt veren Eskandari, açıkça "Onun bunaması var" yazdı.

    Bruce Willis'in erken bunama yaşadığı haberi ilk olarak 2021 yılının başlarında, "OK!" adlı magazin dergisinde yayınlanmış ve hafıza kaybı ile mücadele eden oyuncunun ailesiyle vakit geçirmeye yöneldiği söylenmişti. Oysa 66 yaşındaki Bruce Willis geçtiğimiz yıl tam 11 filmde rol aldı. Aktörün, halen bilinci yerindeyken ve çalışabiliyorken kazanabildiği kadar para kazanmaya çalıştığı iddiası tartışılıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top