Hesabım
    Bruce Willis'li Aksiyon Filmi "Fortress: Sniper's Eye"dan İlk Fragman Paylaşıldı

    2021 tarihli "Fortress" filminin devam filmi olan "Fortress: Sniper's Eye"da eski CIA ajanı baba ile oğlunun maceraları devam ediyor.

    2021 yapımı "Fortress" filminin devam filmi olan "Fortress: Sniper's Eye"dan ilk fragman yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Josh Sternfeld'in oturduğu filmin senaryosu, ilk filmin senaryosuna da imza atan Alan Horsnail tarafından kaleme alındı. 

    Başrolünde yine Bruce Willis'in rol aldığı filmde ayrıca Chad Michael Murray, Jesse Metcalfe, Ser'Darius Blain, Kelly Greyson, Natalie BurnWelker White gibi isimler yer alıyor.

    James Cullen Bressack tarafından yönetilen "Fortress", emekli bir CIA ajanı olan Robert'ı (Bruce Willis) merkezine alıyordu. Robert, eski casuslar için emeklilik topluluğu olarak hizmet veren gizli bir ormanlık tatil beldesinde yaşamaktadır. Uzun zamandır görüşmediği, kripto para girişimcisi oğlu (Jesse Metcalfe) bir ziyaret için kampa gelirken, Robert'ın eski düşmanı Balzary (Chad Michael Murray) da onu takip eder. Bölge, Balzary'nin saldırı timi tarafından kuşatılırken, baba ve oğul yüksek teknolojili bir sığınağa çekilir ve sığınağın çelik duvarları ve gelişmiş silahları ile intikam için kana susamış Balzary'e karşı koymaya çalışır.

    "Fortress: Sniper's Eye" filminin konusu ise kısaca şöyle: Emekli CIA ajanı Robert Carter Michaels ve oğlu Paul, son derece güvenli bir gizli üs olan Kale'yi korumakla geçen destansı son karşılaşmalarının ardından ilişkilerini yeniden inşa etmeye kendilerini adadılar. Paul'ün karısı Melissa kaçırıldığında, o ve Robert, zaman dolmadan onu kurtarma umuduyla engebeli dağlarda ölümcül bir yolculuğa çıkarlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top