Hesabım
    "Fantastic Four" Kadrosu Büyüyor: Galactus'u Canlandıracak İsim Belli Oldu

    Ralph Ineson ve John Malkovich "The Fantastic Four" kadrosuna katıldı.

    .

    2025 yazında vizyona girmesi planlanan yeni "Fantastic Four" filminin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

    John Malkovich'in ayrıntıları açıklanmayan bir rolle kadroya katıldığının ortaya çıkmasından hemen sonra, Galactus rolünü canlandıracak isim İngiliz aktör Ralph Ineson olarak açıklandı.

    Çizgi romanlarda Galactus, yaşam gücünü sürdürmek için gezegenleri tüketen, ölümlü varlıkların ahlakını veya yargılarını dikkate almaksızın faaliyet gösteren kozmik bir varlıktır ve kendine özgü mor zırhı ve miğferi olan devasa bir insansı olarak tasvir edilmiştir.

    Galactus daha önce “Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçünün Yükselişi”nde görülmüştü, ancak yalnızca devasa bir uzay bulutu şeklinde gösterilmişti.

    Ineson'ın kariyeri onlarca yıldır devam ediyor ve "Harry Potter" film serisinden "The Witch", "The Northman" ve daha yakın tarihli "The First Omen", "The Creator" filmlerine kadar uzanıyor.

    Malkovich ve Ineson, Pedro Pascal'ın Reed Richards/Mr. Fantastic, Vanessa Kirby'nin Sue Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn'in Johnny Storm/The Human Torch, Ebon Moss-Bachrach'ın Ben Grimm/The Thing ve Julia Garner'ın Gümüş Sörfçü rolünde olduğu kadroya katılıyor.

    İngiltere'de yaz ortasında yapılması planlanan çekimler öncesinde oyuncu seçimleri devam eden filmi Matt Shakman yönetiyor. Hikayenin, bu süper takımın ilk yaratıldığı 1960'lı yıllarda geçmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top