Hesabım
    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı"ndan Son Fragman Yayınlandı

    Merakla beklenen "Furiosa" hakkında ilk yorumlar son derece olumlu...

    Warner Bros. Pictures, vizyona girmesine sayılı günler kalan "Furiosa: A Mad Max Saga"nın (Furiosa: Bir Mad Max Destanı) son fragmanını yayınladı.

    George Miller imzalı film, şu ana kadar iki kez halka açık olarak gösterildi; geçen hafta Sidney'deki Avustralya prömiyeri ve yakın zamanda ABD'deki basın gösterimi. Filmin Cannes galasına kadar incelemelerin yayınlanmasına izin verilmiyor ancak sosyal medyadan gelen ilk tepkiler son derece olumlu.

    Genel olarak filmin 2015 yapımı "Mad Max: Fury Road" seviyesinde olmasa da harika bir aksiyon filmi olduğu yönünde. Film için yapılan ilk yorumlardan bazıları şöyle:

    "Furiosa'nın gerçekten *gerçekten* çok iyi olduğunu söylemek bana büyük mutluluk veriyor. Fury Road'dan son derece farklı bir viteste çalışıyor (bazı insanları hayal kırıklığına uğratacağından şüphelendiğim şekillerde), ama aynı zamanda çorak arazide kendi efsanesini yaratırken filmi daha da zenginleştirmeyi de başarıyor." - David Ehrlich

    "Artık bunu söyleyebilirim, #Furiosa bir PATLAMA! FURY ROAD ruhuyla yapılan bu film hâlâ abartılı aksiyon ve karakterlerle büyüleyen kendine has bir canavar. Anya Taylor-Joy, karakteri kendisine ait kılıyor ancak bu, Chris Hemsworth'un karakter oyuncusu olarak değerini kanıtlama şansı." - Peter Gray

    "Tanrım George Miller! #Furiosa seni içine çekiyor. Bazen #IMAX formatının sınırlarını neredeyse aşıyor gibi görünüyor, bu kadar büyük ama yine de bazen derinden etkileyen bir yakınlığa sahip. 50'li yıllardan 80'li yıllara kadar uzanan sinematik unsurları yansıtan bu film, oyuncu kadrosunun keyif aldığı zengin ve akıllı bir vizyon." - Simon Thomson

    Anya Taylor-Joy filmde "Fury Road"da Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa karakterinin gençliğine hayat veriyor. Genç Furiosa dünya çökerken, Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer.

    Çorak Topraklar'da ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşırken, Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalar. Bu yolda birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

    Filmde Anya Taylor-Joy'a, Chris Hemsworth ve Tom Burke eşlik ediyor. "Fury Road" oyuncularından Nathan Jones ve Angus Sampson ise Rictus Erectus ve The Organic Mechanic rollerini yeniden canlandırıyor. Kadroda ayrıca Quaden Bayles, Daniel Webber ve Lachy Hulme de yer alıyor.

    "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" 24 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top