Hesabım
    Francis Ford Coppola'nın "Megalopolis"inden İlk Tanıtım!

    Coppola'nın büyük bir merakla beklenen, Adam Driver başrollü filminden ilk klip yayınlandı.

    Geçtiğimiz hafta başında yayınlanan ilk resmi fotoğrafın ardından, usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın destansı "Megalopolis" filminin ilk tanıtım klibi de yayınladı.

    Paylaşılan sahnede, Adam Driver'ın canlandırdığı Sezar karakteri, New York'taki Chrysler binasının penceresinden, gergin bir şekilde dışarı çıkıyor ve atlamak üzere gibi görünürken beklenmedik bir gelişme yaşanıyor; Sezar zamanı kontrol edebildiğini keşfediyor.

    "Megalopolis"ten Adam Driver ve Nathalie Emmanuel'li İlk Görsel!

    Driver'ın karakterinin, yaşanan yıkıcı bir felaketin ardından New York'u ütopik bir toplum olarak ayağa kaldırmaya çalışan bir mimar olduğu ve aynı zamanda sevgilisinin babası olan yozlaşmış bir belediye başkanıyla çekişme yaşadığı biliniyor.

    Antik Roma'da yaşanan siyasi entrikalardan esinlenilen filmde ayrıca Nathalie Emmanuel, Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Kathryn Hunter, Dustin Hoffman, Jason Schwartzman, Jon Voight, Laurence Fishburne, Chloe Fineman ve James Remar gibi isimler rol alıyor.

    Coppola'nın tutku projesi olarak adlandırdığı ve yapım maliyetini kendisinin karşıladığı 120 milyon dolar bütçeli filmin dünya prömiyeri, 14 Mayıs – 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Cannes Film Festivali'nde yapılacak. Senaryosu da Coppola'ya ait olan "Megalopolis" henüz Fransa dışında bir dağıtımcı bulamadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top