Hesabım
    Russell Crowe Liderliğindeki Korku Filmi "The Exorcism"den İlk Fragman!

    Filmde Ryan Simpkins, Sam Worthington, Chloe Bailey gibi isimler de rol alıyor.

    Vertical, başrollerinde Russell Crowe ve Ryan Simpkins'in yer aldığı yeni doğaüstü korku filmi “The Exorcism”in ilk fragmanını yayınladı.

    Crowe filmde, doğaüstü bir korku filmi çekerken sorunlar yaşamaya başlayan sorunlu aktör Anthony Miller'a hayat veriyor. Görüşmediği kızı Lee (Simpkins), babasının geçmişteki bağımlılıklarına mı geri döndüğünü yoksa daha kötü bir şeyin mi söz konusu olduğunu merak ediyor.

    Filmin diğer oyuncuları arasında Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg, David Hyde Pierce, Adrian Pasdar, Tracey Bonner ve Josh Warren yer alıyor.

    Joshua John Miller filmi hem yönetti hem de M.A. Fortin ile birlikte senaryoyu kaleme aldı. "The Exorcism", Miller ve Fortin'in 2015 yapımı korku komedisi "The Final Girls"ten sonraki ikinci uzun metrajlı filmi. İkili ayrıca USA Network drama dizisi “Queen of the South”u da yarattılar.

    "The Exorcism"in yapımcıları arasında "Çığlık" serisinin yaratıcısı Kevin Williamson, Ben Fast ve Bill Block yer alıyor.

    Crowe, 2023'te "The Pope's Exorcist" ve bu yılın başlarında "Sleeping Dogs" filmlerinde oynadıktan sonra korku filmi serisine devam ediyor. Netflix'in "Fear Street" üçlemesinin üç bölümünde de rol alan Simpkin, korku türüne yabancı değil ve 2010'ların ortalarında "Twixt", "Hangman" ve "Anguish" gibi birçok korku filminde de rol aldı. En çok "Avatar" serisindeki Jake Sully rolüyle tanınan Worthington, korku filmine ilk çıkışını "The Exorcism"deki Joe rolüyle yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top