Hesabım
    Arnold Schwarzenegger Yeni Filminde Noel Baba'yı Oynayacak

    Noel komedisinde ayrıca "Reacher" yıldızı Alan Ritchson da rol alıyor.

    .

    Arnold Schwarzenegger, Amazon MGM Stüdyoları'nın yeni Noel komedisi "The Man With the Bag"de Noel Baba'yı canlandıracak. "Reacher" yıldızı Alan Ritchson da filmde Schwarzenegger ile başrolü paylaşacak.

    Filmin hikayesi, "Terminatör" yıldızının canlandırdığı Noel Baba'nın sihirli çantasının çalındığını öğrenmesiyle başlıyor. Noel Baba, onu geri almak için ıslah edilmiş bir hırsız ve yaramazlık listesinin üyesi olan Vance (Ritchson) ile ekip kurmaya karar verir. Vance'in kızı ve uyumsuz elflerden oluşan bir ekip de Noel'i kurtarmalarına yardım etmek için maceraya dahil olur.

    Senaryosunu Allan Rice'ın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Adam Shankman (Hairspray, Rock of Ages) oturuyor. Alan Ritchson, Lawrence Gray, Ben Everard, Reg Tigerman ve Dan Spilo ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    "The Man With the Bag", Schwarzenegger'in 1996 yapımı "Jingle All the Way"den sonraki ikinci Noel komedisi olacak. Aktörün Netflix'teki aksiyon-komedi dizisi "Fubar"ın ikinci sezonu da yolda.

    Schwarzenegger, geçtiğimiz Pazar günü Oscar sahnesinde “Twins” yıldızı Danny DeVito ile yeniden bir araya gelerek sevenlerinin karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top