Hesabım
    "Deadpool & Wolverine" Fragmanından Büyük Rekor!

    Super Bowl esnasında yayınlanan fragman, tüm zamanların en çok izlenen fragmanı oldu!

    Marvel Studios'un "Deadpool & Wolverine" filminin ilk fragmanı, tüm çevrimiçi izlenme rekorlarını kırdı!

    Fragman, Super Bowl sırasında yayınlandıktan sonraki ilk 24 saatte internette 365 milyon kişi tarafından izlendi. Böylece "Spider-Man: No Way Home"un ilk fragmanının 355 milyon izlenmesini geride bırakarak tüm zamanların en çok izlenen fragmanı haline geldi.

    "Deadpool & Wolverine" fragmanı, her ikisi de, ilk günlerinde en çok izlenen üçüncü ve dördüncü fragman olan ve sırasıyla 289 milyon ve 268 milyon ile "Avengers Endgame"in teaser ve tam fragmanının da önünde yer alıyor.

    "Transformers: Rise of the Beasts", "Avengers Infinity War", "The Lion King", "Thor: Love and Thunder" ve "IT" fragmanları da en çok izlenen ilk on fragman arasında yer alıyor.

    Deadpool ve Wolverine'i ilk kez bir araya getiren ve Marvel Sinematik Evreni'ne taşıyan filmde Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Jennifer Garner, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Rob Delaney, Stefan Kapicic, Karan Soni ve Shioli Kutsuna rol alıyor.

    Marvel Studios'un ilk R dereceli filminde Deadpool'un "Loki"nin merkezinde yer alan çoklu evren atlamalı organizasyon olan Time Variance Authority ile uğraşması gerekiyor.

    "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top