Hesabım
    Netflix'in İnteraktif Filmi Aşkı Seç: Alternatif Sonlara Nasıl Ulaşılır?

    Netflix'in interaktif romantik komedisi Aşkı Seç (Choose Love) filminde hangi seçimlerle ilerlersek, kimi seçeriz?

    Netflix

    Netflix; Black Mirror: Bandersnatch, Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend ve bir dizi çocuk içeriğinin ardından ilk interaktif romantik komedisi Choose Love'ı (Aşkı Seç) yayınladı.

    Aşkı Seç, sizi esas kız Cami'nin hayatına dahil ederek, onun geleceği hakkında seçimler yaparak istediğiniz sona ulaşmanızı mümkün kılıyor. Bu yüzden bu filmi elinizde telefonunuzla izlemeyi unutun, zira Cami sıklıkla dördüncü duvarı yıkarak, hangi kararı vermesi gerektiğini size soracak.

    Cami'nin hikayesinde birçok olasılık ve seçenek olduğu göz önüne alındığında, diğer izleyicilerle tamamen aynı sona sahip olmanız pek mümkün değil. Aşkı Seçin'in tüm olası sonuçları hakkında bilmeniz gereken şey öncelikle bu.

    İçeriğin devamı filmle ilgili sürpriz bozanlar içermektedir.

    Cami'nin hayatında uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı, güvenilir liman Paul vardır. Paul ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşımak isterken, Cami önce okul yıllarındaki aşkı Jack ile karşılaşır sonra da ona hayallerinin kapsını aralayabilecek rock yıldızı Rex ile tanışır. Cami'nin bu üç potansiyel romantik ilişkiden hangisini seçeceğine siz karar verebilirsiniz. Ya da seçimleriniz sizi, bize olduğu gibi sürpriz bir sona da götürebilir.

    Netflix

    Aşkı Seç'in Kaç Alternatif Sonu Var?

    Film boyunca Cami'nin geleceğinin gidişatını değiştirmek için birçok şansınız var. Film, Cami'nin bir falcıya dışarıdan "mükemmel" görünen bir hayatı olmasına rağmen hayatında bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini söylemesiyle başlıyor. İyi bir işi, bir evi ve uzun süredir erkek arkadaşı olan Paul var, ama bunlar yeterli değil.

    Cami'nin hikayesinde en az altı farklı son var gibi görünüyor; bunların arasında Cami'nin üç erkeği de reddedip onun yerine kendini seçtiği son derece güçlendirici iki son da var. (Ancak bu son feminist sonu görebilmek için dikkat etmeniz gereken önemli bir husus var ki, ilerleyen bölümlerde bu sona nasıl ulaşabileceğinizi görebilirsiniz.)

    Sonların çoğu Paul'ün Las Vegas'ta evlenme teklif etmesini içeriyor; bir olasılık Cami'nin evet demesi ve çiftin Vegas'ta evlenmesi, diğeri ise nişanlanmaları ancak sonrasında ne olacağını göremediğimiz bir son. Ayrıca Cami'nin Paul'ün teklifini reddetmesinin ardından, Jack ile seyahate çıktığı bir alternatif son da var ya da Cami'nin Rex'le birlikte Paris'e gittiğini görebilirsiniz.

    Gelin, Cami'nin seçimlerini nasıl şekillendirebileceğimize birlikte bakalım..

    Aşkı Seç
    Aşkı Seç
    Vizyon tarihi 31 Ağustos 2023 | 1s 17dk
    Yönetmen Stuart McDonald
    beraberinde Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster
    Üyeler
    2,9

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top