Hesabım
    Russell Crowe'un "Gladyatör 2" Kıskançlığı!

    Russell Crowe, "Gladyatör" devam filmini "biraz kıskandığını" söyledi.

    .

    Ridley Scott'ın unutulmaz filmi "Gladyatör"ün vizyona girmesinden bu yana yirmi yıldan fazla zaman geçti. Filmin devam halkası 2024 yılının Kasım ayında izleyicilerle buluşacak. Başrolde Paul Mescal'ın yer aldığı "Gladyatör 2"nin oyuncu kadrosunda ayrıca Barry Keoghan ve Denzel Washington yer alıyor.

    Orijinal filmin başrolünü üstlenen Russell Crowe, çok beğenilen General Maximus performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kucaklamıştı. Film ayrıca En İyi Film dahil olmak üzere 4 Oscar ödülü daha kazandı. Yakın zamanda çıkacak olan "Şeytanın Düşmanı" (The Pope's Exorcist) için Collider ile bir röportaj gerçekleştiren Crowe, "Gladyatör 2"yi "biraz kıskandığını" söyledi.

    Filmde görmeyi özellikle beklediği bir şey olup olmadığı sorulduğunda Crowe, filmin ayrıntılarında neler olup bittiğini gerçekten bilmediğinden, ancak Scott'ın yeni filmi orijinali kadar etkili yapmak isteyeceğini bildiğinden bahsetti.

    "Bununla nereye gideceklerini gerçekten bilmiyorum. Son 24 yıldır [Ridley Scott'ın] aklında muhtemelen daha iyisini yapabileceğini düşündüğü şeyler olduğundan eminim... Bence bu, kesinlikle olumlu yönlerinden biri, Ridley çünkü o dünyaya geri dönmek ve ilkiyle aynı gösteri seviyesinde bir şey yaratmak isteyecek."

    Filmin hayatını ne kadar değiştirdiğine de değinen Crowe, başarısının ne kadar uzun ömürlü olduğunu, filmin bugün hala izlenip saygı duyulduğunu belirterek şöyle konuştu:

    "Bak, bu konuda gerçekten hissettiğim tek şey biraz kıskançlık, anlıyor musun? Çünkü açıkçası çok daha genç bir adamdım ve bu hayatımda çok büyük bir deneyimdi. Bu gerçekten hayatımı değiştiren bir şey. İnsanların bana ve geçimimi sağlamak için yaptıklarıma bakışını değiştirdi ve bilirsiniz, birçok büyük filmde rol aldığım için çok şanslıyım ama o film inanılmaz. İşte yıl 2023 ve o filmi 1999'da yaptık. Size garanti ederim, bu gece dünyanın bir yerinde Gladyatör televizyonda gösterilecek. Ve yaptığınız her filmde her zaman bu kadar uzun ömürlü olmuyorsunuz, bu yüzden açıkçası kalbimde özel bir yeri var."

    Şu anda filmle ilgili bilinenler kısıtlı ancak Paul Mescal'ın, orijinal filmde Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Commodus'un yeğeni Lucius'u oynayacağı ve bu karakterin çocukken Maximus'un kendini feda edişinden çok etkilenmiş olduğu biliniyor. Russell Crowe, herhangi bir flashback sahnesiyle filme dönmeyeceğini daha önce açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top