Hesabım
    Neil Gaiman İmzalı "Dead Boy Detectives"un İlk Bölümü İçin Hazırlıklar Başladı!

    DC çizgi romanı Dead Boy Detectives, dizi oluyor.

    Variety'nin haberine göre HBO Max, bir Neil Gaiman ve Matt Wagner imzalı çizgi roman serisi olan Dead Boy Detectives'in pilot bölümü için sipariş verdi. Dead Boy Detectives'in bir diziye dönüşüp dönüşmeyeceği henüz belli değil. Ancak ilk adımlar pilot bölümle birlikte atılıyor. 

    HBO Max, Steve YockeyJeremy Carver ve Greg Berlanti tarafından geliştirilecek olan Dead Boy Detectives'in hayata geçirilmesi için harekete geçti. Dead Boy Detectives'in pilot bölümü için sipariş verildi. Dead Boy Detectives, DC Comics'in altında bulunan Vertigo bünyesindeki çizgi romanlardan uyarlanacak. Dead Boy Detectives'de bulunan karakterler ilk kez The Sandman çizgi romanlarının 25. sayısında görülmüştü. Neil Gaiman ilk olarak bu karakterleri Vertigo'nun tek crossover'ı olan Children's Crusade'de yeniden karşımıza çıkarmıştı. Dead Boy Detectives'in çizimleri Matt Wagner ve Malcolm Jones III'a ait.

    Dead Boy Detectives'in konusu ise şöyle: Edwin Paine, 1916 yılında kaldığı yatılı okulda öldürülmüştür. Ardından Cehennem'e gider ve orada onlarca yıl boyunca görülemeyen bir tehdit tarafından takip edilir. Tarih 1990 yılını gösterdiğinde Cehennem'in içinde yaşayanların dışarı atılmasına karar verilir. Bunun sonucu olarak yatılı okulun korkunç öğretmen ve öğrencileri okula geri döner. Tüm bunlar olurken okuldaki öğrenciler tatil için ailelerinin yanına gidiyordur. Charles Rowland ise okulda kalan tek öğrencidir. Birkaç öğretmen, öğrencilerini gözetlemek için okulda kalmıştır. Ama hepsi birer birer Cehennem'den gelen ruhların kurbanı olacaktır.

    Dead Boy Detectives, Neil Gaiman'ın uyarlanan 5. eseri olacak. Steve Yockey, dizinin senaryosunu kaleme alıyor. Şimdilik Charles Rowland ve Edwin Paine'i canlandıracak oyuncular belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top