Hesabım
    BBC One Draması "Baptiste" Coronavirus Nedeniyle Durdurulan Yapımların Arasına Katıldı

    İptal edilen yapımların arasına bir yenisi daha eklendi

    Coronavirüs nedeniyle iptal olan filmler, çekimleri dururulun yapımlar, ertelenen tarihler ve kapanan salonlar. Virüs bütün hayatı etkilediği gibi elbetteki sinema ve TV dünyasını da derinden sarstı. Daha büyük sıkıntı da bu durumun ne kadar süreceğinin bilinmemesi. İki haftalığına bütün sektör durma kararı aldı ama sonrası daha büyük zararları beraberinde getirebilir. İptal furyasına BBC One dizisi Baptiste de katıldı ve ürtimi durdurduğunu açıkladı. 

    BBC One'ın kayıp şahıslar üzerine kurduğu draması Baptiste, Coronavirüs tarafından duraklatılan en son İngiltere yapımı oldu. All3Media’nın Two Brothers Pictures adlı yapım şirketi tarafından üretilen ikinci sezon, Macaristan'ın Budapeşte kentinde çekiliyordu ancak, ülke pazartesi günü kapatma tedbirleri uygulamaya başladıktan sonra üretim belirsiz bir süre için askıya alındı.

    Two Brothers sözcüsü yaptığı açıklamada, “Covid-19'un yayılması ışığında, çok düşünüldükten sonra Baptiste yapımcıları BBC ile istişare ederek kararı destekledi. Tüm prodüksiyonları tek tek incelemeye devam edeceğiz ve Dünya Sağlık Örgütü ile İngiltere Halk Sağlığı'ndan gelecek son haberleri ve tavsiyeleri takip etmeye devam edeceğiz.” dedi.

    Baptiste'in ikinci sezonu, Macaristan dağlarında kayak tatilinde kaybolan bir İngiliz Büyükelçisinin ailesini bulmak için Budapeşte'nin yozlaşmış yeraltı dünyasına giren emekli dedektif Julien Baptiste'i (Tchéky Karyo) takip ediyor. Büyükelçi rolünde ise Killing Eve oyuncusu Fiona Shaw yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top