Hesabım
    UFO Dizisi ‘Project Blue Book’ 2. Sezon Onayını Aldı

    History'nin UFO dizisi ‘Project Blue Book’ 2. sezonuyla geri dönecek

    History’nin taze dizilerinden Project Blue Book, 2. sezon onayını almayı başardı.

    David O’Leary’nin yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı "Project Blue Book", gerçek olaylardan uyarlanıyor ve 1950’li yıllarda Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri tarafından yürütülen UFO araştırmalarını konu ediniyor. Oyuncu kadrosunda Aidan Gillen, Michael Malarkey, Neal McDonough, Michael Harney, Laura Mennell ve Ksenia Solo gibi isimleri buluşturan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşacak.

    "Project Blue Book" konu olarak 2. Dünya Savaşı'nın sonrasında geçiyor ve ABD hükümetinin fonladığı Project Blue Book projesini takip ediyor. Michael Quinn ve Allen Hynek, Hava Kuvvetleri tarafından, döneme damgasını vuran UFO iddialarını araştırmaları için görevlendirilirler. Soğuk Savaş paranoyalarının hüküm sürdüğü bu atmosferde, Quinn yalnızca işini yapmaya odaklanırken Hynek bir çeşit komployla karşı karşıya olduklarına inanmaya başlayacaktır.

    Kanal tarihinin en çok reyting alan dizilerinden biri olmayı başaran "Project Blue Book"un yürütücü yapımcı kadrosunda usta yönetmen Robert Zemeckis'e Jack Rapke, Jackie Levine, David O’Leary, Barry Jossen eşlik ediyor. Dizinin showrunner koltuğu ise Sean Jablonski’ye emanet edilmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top