Hesabım
    ​A League of Their Own Ekrana Uyarlanıyor

    Penny Marshall’ın ünlü filmi Amazon tarafından e​​krana uyarlanıyor

    Tom Hanks, Geena Davis ve Madonna’nın başrollerini paylaştığı A League of Their Own filmi, Amazon Stüdyoları'nın imzasıyla ekrana taşınacak. Komedi türündeki dizi yarım saatlik bölümlerden oluşacak ve günümüz Amerikan Kadınlar Beyzbol Ligi’ndeki kadınların hikayesini ele alacak.

    Orijinal filmin modern uyarlaması niteliğindeki A League of Their Own, Mozart in the Jungle’dan Will Graham ile Abbi Jacobson’ın imzasını taşıyor. İkili senaryoyu kaleme alırken projede yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor.

    Penny Marshall’ın imzasını taşıyan 1992 filmin başlıca rollerinde Tom Hanks, Geena Davis, Madonna, Lori Petty, Jon Lovitz, David Strathairn, Garry Marshall ve Bill Pullman yer almıştı. Yapımcılar, filmdeki Dottie ya da Kit karakterlerinin dizide bulunmayacağını, bunun yerine günümüz karakterlerinin hikayelerinin ele alınacağını söyledi. Dizinin prodüksiyonunu Sony Pictures Television Stüdyoları üstleniyor.

    Film 1993 yılında oyuncuları Megan Cavanagh ve Tracy Reiner’ın da bulunduğu bir kadroyla ekrana uyarlanmak istendi ancak üç bölümün ardından iptal edildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top