Hesabım
    Sex and the City Yıldızları Arasındaki Gerginlik Devam Ediyor

    Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker bu kez sosyal medyada gerildi

    Bir dönemin ekranlara damga vuran yapımı Sex and the City, son dönemde başrol oyuncuları Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker arasındaki gerilimle adından söz ettirir oldu. Çok uzun yıllardır konuşmadıkları bilinen Cattrall ve Parker arasındaki küslük, sosyal medyadaki paylaşımlarına yansıdı.

    Sex and the City’deki Samantha Jones rolüyle hafızalara kazınan Kim Cattrall, geçtiğimiz günlerde erkek kardeşinin ölümüyle sarsılırken Instagram hesabından yayınladığı ve Sarah Jessica Parker’ı etiketliği paylaşım büyük ses getirdi.

    Kim Cattrall, kendisini aradığını belirten eski rol arkadaşı Parker’a “Böyle trajik bir dönemde senin sevgine ya da desteğine ihtiyacım yok” dedi. Cattrall, Parker’ı kendisine karşı acımasız davranmakla suçladı ve “Ailem değilsin. Arkadaşım da değilsin.” diyerek Parker’ın bu trajediyi, kendi "iyi kız" imajını yeniden inşa etmek için kullandığını söyledi.

    Catrall ve Parker arasındaki uzun soluklu husumet çoğu kişiye göre dizinin çekimleri esnasında başlamıştı. Üçüncü Sex and the City filminin gerçekleşememesinin tek nedeni de aralarındaki bu soğukluktu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top