Hesabım
    Ewan McGregor'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

    Gregor, Obi Wan sonrası hız kesmiyor!

    Ewan McGregor, Amor Towles'ın romanının Paramount+ ve Showtime için uyarlaması olan “A Gentleman in Moscow”da rol alacak. Daha önce Star Wars serisinde ve “Halston”da rol almış olan McGregor, Rus devriminin ardından kendisini zenginlikten paçavraya dönüşte bulan Kont Alexander Rostov'u oynayacak. Bir Sovyet mahkemesi onu, dışarıdaki dünyadan habersiz, “dostluğun, ailenin ve sevginin gerçek değerini keşfettiği” gösterişli bir otelin çatı katı odasına sürgün eder.

    Dizinin yapımcılığını da üstlenecek olan McGregor, “İnanılmaz, harika bir hikaye ve böyle muhteşem bir rolü oynayacağım için çok heyecanlıyım.” dedi. Entertainment One, Tom Harper'ın şirketi Popcorn Storm Pictures aracılığıyla Paramount Global'in uluslararası stüdyo bölümü VIS ile birlikte dizinin yapımcılığını üstlenecek. Dizi uluslararası olarak Paramount+ ve ABD'de Showtime'da çıkış yapacak.

    Ben Vanstone (“All Creatures Great and Small”) dizinin yapımcılığını üstlenecek ve yürütecek. Harper (“War and Peace”) ayrıca Xavier Marchand (“Nautilus”) ve Towles ile birlikte yapımcılık yapacak. Harper, “Kitap nadir ve lezzetli bir ziyafet. Altı yıl önce elime aldığım anda ona aşık oldum. Amor'un Metropol'ü hayata geçirme konusunda bu parlak ekibe emanet etmesinden dolayı çok heyecanlıyız ve Ewan'ın Kont'u oynayacağı için daha mutlu olamazdık." dedi.

    Ewan McGregor daha sonra Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro'nun Netflix için hazırladığı "Pinocchio" filminde Sebastian J. Cricket'i seslendirecek ve yakında çıkacak olan "Everest" uzun metrajlı filminde dağcı George Mallory olarak görünecek. Obi Wan Kenobi dizisi de hala gündemdeki yerini koruyor ve Star Wars hayranları büyük beğeniyle karşıladı.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top