Hesabım
    Cyberpunk 2077'den Uyarlanan 'Cyberpunk: Edgerunners'tan Fragman

    Oyun ve animasyon hayranlarını heyecanlandıran video!

    Yaklaşan anime dizisi Cyberpunk: Edgerunners ilk teaser fragmanını aldığından, Studio Trigger'dan gelen şık ve şiddetli diziye ilk bakışını veren Night City'ye dönmenin zamanı geldi. Yeni fragman Netflix'in Geeked Week'inde gösterildi ve oyuncuların 2020'nin Cyberpunk 2077'sinde keşfetme şansına sahip olduğu canlı ve renkli Night City'yi gösteriyor.

    Fragman, Edgerunners adlı oyunlardan biri olan TK adında genç bir sokak çocuğunu takip ediyor. Fragmanda sürekli bir kalp atışı monitör sesi var, yavaş başlıyor, teaserın ilk yarısında gösterilen kesimler ve çekimlerle çalışıyor, baş karakterimizin sürekli ayağına vurduğu yüzeyin altında köpüren patlayıcı enerjisini gösteriyor. Bize, Night City'de birkaç manzara ve karşılaşacağımız bazı karakterlere dair kısa bilgiler veriliyor. Bu sakin ilk yarısında gösterilen en ilginç çekim, Ay'ın yüzeyinde bir kadınla tanışan baş karakterin muhtemelen BrainDance olarak bilinen bir VR simülasyonu.

    Silahlı çatışmalar, patlamalar, araba kovalamacaları, araba çatışmaları ve kalp atışı monitörü, giderek daha hızlı hale geldikçe yüksek oktanlı müzik eşlik ediyor. Kalp atışı, dizinin başlığı göründüğünde tamamen kaybolana kadar hızlanmaya devam ediyor. Cyberpunk: Edgerunners ilk olarak Ocak 2020'de, Mike Pondsmith ve Cyberpunk 2077'nin geliştiricileri CD Projekt Red tarafından duyuruldu. Seri 10 bölümden oluşacak ve baş karakterimizin, paralı bir asker olan Edgerunner olarak şiddet içeren ve teknoloji takıntılı bir gelecekte hayatta kalmaya çalışmasını izleyecek.

    Studio Trigger, Kill la Kill ve Promare gibi popüler diziler ve filmler yaratan dünyanın en ünlü ve beğenilen anime stüdyolarından birid. Hiroyuki Imaishi, yönetmen yardımcısı Masahiko Otsuka ile birlikte dizinin yönetmenliğini üstleniyor. Hiromi Wakabayashi, karakterlere özgün görünümlerini kazandırmak için karakter tasarımcıları Yoh Yoshinari ve Yuto Kaneko'nun da yer aldığı seride yaratıcı yönetmen olarak görev yapacak. Uyarlanan senaryo Yoshiki Usa ve Masahiko Otsuka'dan geliyor. Orijinal müzik, ünlü besteci Akira Yamaoka tarafından bestelenecek. Cyberpunk: Edgerunners, Eylül ayında yalnızca Netflix'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top