Hesabım
    'Bridgerton'ın İkinci Sezonu, Netflix'in En Çok İzlenen Dizilerinden Biri Oldu

    Dizi, İngilizce diziler arasında üst sıralara yerleşti

    Bridgerton”ın ikinci sezonu, Netflix'in en popüler üçüncü İngilizce TV dizisi unvanını sadece 17 günde aldı. Netflix'in 4-10 Nisan için yeni yayınlanan en iyi 10 verilerine göre dizi, İngiliz TV listesinde 115,75 milyon saat izlendi, 91 ülkede İlk 10'da yer aldı ve onu arka arkaya üçüncü hafta en çok izlenen dizi haline getirdi. Sezon ayrıca 560.50 milyon saat görüntülenerek en popülerler listesine 3. sıradan girdi.

    Shondaland şu anda Bridgerton (1. ve 2. Sezonlar) ve Inventing Anna ile en popüler diziler listesinde üç sıraya sahip. Haftalık sıralamalar için, showrunner Chris Van Dusen ve baş yapımcı Shonda Rhimes'ın imzasını taşıyan “Bridgerton”ın ikinci sezonu, 4-10 Nisan tarihleri ​​arasında 115,7 milyon saat izlenerek diğer tüm İngilizce dizileri kolayca geride bıraktı. Çok uzak bir ikinci sırada yeni flört dizisi “The Ultimatum: Marry or Move On” (43.7 milyon saat) ve üçüncü sırada “Bridgerton”ın ilk sezonu (35,8 milyon saat) yer aldı.

    Kısa süre önce “Jimmy Savile: A British Horror Story” (17.7 milyon saat) adlı mini dizi 4 numaraya düştü ve beşinci sırada “Inventing Anna” (17,3 milyon saat) yer aldı. "Better Call Saul" hayranları, AMC dizisinin bu ayki altıncı sezon prömiyerinden önce Sezon 5'i yakalayarak, onu haftanın en çok izlenen altıncı İngilizce TV dizisi (15 milyon saat) yaptı.

    İlk 10'un geri kalanında, "Is It Cake?" ilk sezon (14,8 milyon saat), “Super Pupz” ilk sezon (13,8 milyon saat), “The Last Kingdom” beşinci sezon (13 milyon saat) ve “CoComelon” beşinci sezon (12,6 milyon saat) yer aldı. Film tarafında, “The In Between”, en çok izlenen İngilizce film olarak hüküm süren şampiyon “The Adam Project”i tahttan indirdi (26,8 milyon saate karşılık 10,9 milyon saat). İngilizce olmayan yapımlar için, “Elite” Sezon 5, 51.4 milyon saat izlenerek TV dizileri listesine 1 numaradan giriş yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top